Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupiaaaaaaaaaaaa cipa

głupia cipa ze mnie

Polecane posty

Gość głupiaaaaaaaaaaaa cipa

Nie jestem jakąś małolatą tylko dorosłą babą, po rozwodzie, ileś tam lat sama, z przychówkiem. Podobał mi się jeden kolega, którego notabene dosyć długo już zam. Udało mi się nawet kilka razy z nim spotkać, wylądowaliśmy też w łóżku (coś pięknego). Gdy byliśmy razem mój partner był super, gdy osobno zachowywał się jakby mnie nie znał, nie odbierał telefonów..... po czym zjawiał się u mnie jakby nigdy nic i twierdził że nie chce ze mnie rezygnować. Mam już tego dość, napisałam że zrywam, w odpowiedzi dostałam tylko "ok" Wiem że to skończony fajfus ale dla czego to tak bardzo boli.............?

Gość gość
Bo kobiety lubią być traktowane ja suki, lubią jak facet ma je w d***e... proste.

Gość 0 Terenia 0
Chciał się tylko zabawić, nie od dziś wiadomo, że samotne matki, które są długo bez faceta, to najłatwiejszy sort kobiet 🖐️

Gość gość
ja się wyleczyć, najłatwiej to przestać o nim myśleć, lub znaleźć sobie zastępstwo. Jesteś sama więc masz prawo do tego aby korzystać z życia, znajdź sobie przyjaciela, lub kochanka i ciesz się bliskością :)

Gość gość
o zemście zapomnij , bo wyjdziesz na jeszcze głupszą ci..... :-P , a lekarstwem niestety jest tylko czas :-)

Gość gość
A po co chcesz się mścić? Raczej nie zmuszał cię do rozłożenia nóżek, do tego po przespaniu się z Tobą zaczął Cie ignorować, a Ty znów go potem wpuściłaś do domu... więc żal miej tylko do siebie. Facet zapewne jest w związku, a ty jesteś tylko odskocznią od rutyny, ale sama na to się zgodziłaś. Znajdź sobie samotnego, spokojnego faceta, bzykaj się z nim do woli, a nóż coś z tego wyjdzie na dłużej.

Gość gość
To daj sobie spokój z taką c**ą która słucha się rodziców w wieku 40 lat... nic nie straciłaś. Chyba nie chcesz faceta którego trzeba prowadzić za rączkę przez życie, nic dziwnego ze jest po dwóch rozwodach, bo z taką ciamajdą żyć się długo nie da.

Gość gość
cóż, tak to jest że niektóre błędy się powtarza. Nie jesteś głupia c**a. Bo radzisz sobie sama, tak jak pisałaś, a to imponujące. Jesteś 100% kobietą i dlatego popadłaś na to samo po raz kolejny. Z jakiego jesteś miasta?

Gość gość
Wzięło Cię bo pewnie wreszcie poczułaś się w łóżku kobietą, pieścił Cię jak należy i stad ten zachwyt :) ale dorosły facet który słucha się mamusi, to porażka, te dwa rozwody nie są przypadkowe.

Gość gość
Jesteś niepoważna, rozchwiana emocjonalnie, sama nie wiesz czego chcesz... 100% kobieta po prostu.

Gość gość
i to mi utrudnia życie, do tej pory byłam poukładana, zorganizowana

Gość gość
sama sobie odpowiedziałaś, wiec czego oczekujesz, że inny Ci przytakną, czy zaprzeczą.

Gość nie taka głupia
a jednak, i znów jesteśmy razem jest coraz lepiej chociaż jeszcze nie doskonale, ale zawsze to coś

Gość gość
mogę CIę extra zerżnąć! szykuj d**e