Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie wytykają mnie palcami, bo zostałam samotną młodą mamą

Polecane posty

Gość gość

:(

Gość gość
jak to sie stalo ze zostalas samotna matka? poza tym ludzie pogadaja I im przejdzie miej do w dooopie

Gość gość
To chyba mieszkasz w bardzo małej mieścinie ze wytykają cię palcami?

Gość gość
Dziecko nie jest przekleństwem,, tylko błogosławieństwem. Ludźmi się nie przejmuj i nie zwracaj na nich uwagi, zawsze znajda się złośliwe typy. Twoje życie jak żyjesz, a temat do plotek niech sobie znajda inny.

Gość gość
Nie trzeba bylo sie zabezpieczac i tyle

Gość taaaaaaaaaaaaka taaaaaaaaaaaam
skup sie na dziecku. znajdz sobie zajecie zeby nie siedziec i nie myslec.dziecko szybko rosnie, ludzie zapominaja. a ja tez podobnie jak Ty bylam zalamana. tylko siedzialam i biadolilam. szkoda czasu kochana!!!!! a te chwile kiedy Twoje dziecko jest male nie wroca. ja bylam jak a amoku.... przez to nie pamietam prawie czasu niemowlecego. bardzo tego załuje. lej na ludzi, stalo sie. jesli mozna cos naprawic to ok. ale czemu my samotne, mamy miec ciagle psuszczona glowe? nazwa mnie k***a? co z tego?! to ja borykam sie z problemami ktore SAMA SOBIE ZROBILAM. nikomu innemu. wiec poki nie krzywdzisz dziecka i bliskich nie maja prawa ciebie potepiac. twoje zycie, twoje dziecko i wasze szczescie. nie ludzi. pozdrawiam goraco!!!!