Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotna_Monica21

dziecko :)

Polecane posty

Gość Samotna_Monica21

Waszym zdaniem jaki wiek jest odpowiedni na rozpoczecię starania sie o dziecko badź zajscia w ciaze? pytam powaznie.

Gość gość
Bardziej niz wiek liczy się to co możesz zaoferować dziecku na start.Jeśli życie od wypłaty do wypłaty i mieszkanie u teściów,których nienawidzisz to nawet w wieku 40 lat to będzie głupi pomysł.

Gość Samotna_Monica21
wiesz :) ja mieszkam z rodzicami. poprostu pytam :) w jakim wieku mniej wiecej jest juz dobry wiek :) a z kasa to wiem :)

Gość gość
jeśli masz warunki, to każdy wiek, bylebyś czuła instynkt.

Gość 21letnia monika
juz kiedys staralam sie o dziecko ale dalam sobie spokoj. potem przez to ze mi i mojemu partnerowi sie nie udalo rozeszlismy sie. to bylo jakis rok temu. a teraz coraz bardziej sie zastanawiam nad maciezynstwem. czytalam bardzo duzo ksiazek na ten temat i wiem jak sie przyjmuje wszystko na wspomaganie i wgl. nawet przyjaciolce ktora stara sie o dziecko daje rady z ktorych ona korzysta bo ona tez sie stara tylko niestety poronila, ale sie nie poddaje. uwielbiam dzieci. jestem mloda bo niespelna 21 lat. ale ciagle o tym mysle. przechodzac kolo placu zabaw np w lecie jak bawia sie dzieci nie ma dnia bym nie usiadla na lawce i nie popatrzyla sie jak matki zajmuja sie dziecmi. wiele moich kolezanek ma juz zalozone rodziny badz maja chlopakow i sa mamami.

Gość gość
Odpowiedni wiek jest wtedy, kiedy czujesz, że to dobry czas i wiesz, że zapewnisz dziecku w miarę godne życie, nie mówię o luksusach. A zadając takie pytanie tylko stwarzasz obraz osoby niegotowej do tego

Gość 21letnia monika
poprostu chcialam wiedziec.

Gość gość
To już wiesz

Gość gość
po 30 stce wcześniej nie ma sensu pakować sie w pieluchy bo to zmarnowane najlepsze lata :)

Gość 21letnia monika
no tak ale po 30-stce moze byc tez tak ze pary mowia sobie ze jeszcze chca poczekac az wkoncu dziecka nie ma i o xd

Gość gość
no i ? czy każdy musi mieć dziecko ? NIE Jak ktos jest bezpłodny to młody wiek mu nie pomoże.

Gość gość
na to pytanie powinnaś Ty znać odpowiedź

Gość gość
na to pytanie powinnaś Ty znać odpowiedź