Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oczyszczanie organizmu herbatka 7x7

Polecane posty

Gość gość

Cześć, jestem tutaj po raz pierwszy, próbuję poszukać informacji o herbatce 7x7 oraz sile roślin owocowej, lekarz polecił je mojej mamie aby usunąć złogi (stawy, drogi moczowe) ale są potwornie drogie i zastanawiam się czy są warte swojej ceny, czy to rzeczywiście jest tak dobre jak opisują w sklepach internetowych. Bardzo Was proszę o opinie.

Gość moje zdanie jest nastepujace
nie znam tych herbatek. jaki one mają skład? może taniej wyjdzie kupić poszczególne składniki i samemu mieszać?

Gość czczę Waszą głupotę
przeczytałam o tej herbacie, rzeczywiści ponoć likwiduje złogi nie znam nikogo kto by ją pił ale może porozmawiaj z dobrym zielarzem, pokaż mu skład i sam Tobie sporządzi mieszankę chociaż prawdopodobnie z niektórymi składnikami może być kłopot nie wiem jaki problem ma Twoja mam, ale może warto spróbować proszek zasadowy, dużo tańszy a też odkwasza ,więc pewnie może pomóc.

Gość gość
czytałam że herbatka ma bardzo bogaty skład gdyż jest aż 49 ziół , nie wiem czy wszystkie uda się zdobyć, cenę herbatki jakoś jestem w stanie przełknąć ale cena siły roślin owocowej to już chyba przesada, chociaż też jest bardzo "ładnie" opisany, bogaty w witaminy i minerały, nie wiem już co robić, czy jest sens kupować te produkty, w końcu polecił je lekarz

Gość gość
proszek zasadowy lekarz również zalecił

49 ziół? przecież wielu ziół nie mozna ze sobą łączyć...