Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NoxeliaRock

Czy fakt że uprawiałam seks za kasę z trzema facetami naraz dyskfalifuje mnie?

Polecane posty

Gość NoxeliaRock

Co uwarzacie o tym? Dodam ze pilnie potrzebowalam tej kasy, a sam seks był nawet fajny.

Gość gość
skoro był fajny to nie przejmuj się, to tak jakbyś dalej była dziewicą, więc nic nie szkodzi

Dziekue dobra duszyczko.... rzuce na ciebie magiczne zaklęcie abyś miała zawsze powodzenie w życiu za te dobre słowa :*

Gość gość
Twoje pytanie to pikuś. Najbardziej ciekawe jest to, co ty być uważała za dyskwalifikujące. Ja mam fantazję jak cholera, ale nie potrafię sobie wyobrazić CO BY MOGŁO CIEBIE ZDYSKWALIFIKOWAĆ?

Gość gość
ej jakie zaklęcie? ja też słucham rocka

Gość gość
Przeciez to ordynarny podszyw NoxeliMrok, a wy lykacie wszystko jak pelikany

Gość gość
Ale w czym miałoby Cię to dyskwalifikowac?

Gość gość
Jestes dziffkom, z definicji.

Gość gość
Czemu? Wspaniała kandydatka na żonę. Na pewno mąż by nie widział przed oczami tej orgii kiedy byś 3 dzień z rzędu się migreną wymigiwała. A który z nich na świadka?

Gość gość
Czesc, mysle, ze to co napisze da Ci troche do myslenia. Naucz sie raz na zawsze, ze nie warto kierowac sie opinia innych ludzi. To jest kwestia indywidualna i zalezy tylko od tego, jak Ty sie po prostu z tym czujesz. Ja na przyklad, przez wiekszosc mojego zycia wdawalam sie w zwiazki bez zobowiazan, juz jako nastolatka, majac 16-scie lat jechalam po calosci, nie mozna miec tyle cnot, niech kazdy robi to co chce, wszystko jest dla ludzi. I to, ze od czasu do czasu masz jakies skoki w bok to nie znaczy, ze jestes jakims poludziem. Kazdemu cos nalezy sie od zycia. Sa wzloty i upadki, ale jako to drugie bym to raczej nie zakwalifikowala. To bylo ''cos innego'', sprobowalas, i na podstawie tego sama wyciagnij wnioski dla siebie. Pozdrawiam.