Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobiłam nie tak ?

Polecane posty

Gość gość

Hej, mam pytanie związane z koleżeństwem. Od 1,5 msc zakumulowałam się z chłopakiem z jednego roku. Fajny gość, ogólnie mamy te same zainteresowania , ta sama muzyka itp. itd. Można rzec , że jesteśmy nierozłączni. Na zajęciach ciągle jesteśmy razem, gadamy , wygłupiamy się, przytula mnie gdy jest źle, odprowadza do domu jedyny "odpoczynek" od siebie jest po zajęciach. Jest bardzo opiekuńczy. Jednak ostatnio zaczął się chwalić swoimi "podbojami" u innych dziewczyn ( malinki itp. co naprawdę poziomem jest poniżej zera ze względu na nasz wiek) kilka razy , co nie ukrywam wkurzyło mnie to więc po zwróceniu mu uwagi ( którą już zwracałam kilka razy) przestałam się do niego odzywać przez dalszy ciąg dnia. Myślałam, że wieczorem jak zwykle będziemy się komunikować ( tj. gadać na FB jak to zawsze czyniliśmy) jednak kolega nie odezwał się, na drugi dzień także nic ( na uczelni byłam traktowana jak powietrze, on natomiast swoją uwagę zwrócił ku zadurzonej w nim koleżance która mnie szczerze nie lubi za to, że spędzamy tyle czasu razem) byłam zdziwiona ale pomyślałam, po weekendzie będzie ok, jednak nie było cały tydzień byłam powietrzem co przyznam bardzo bolało aczkolwiek minął tydzień i od tego poniedziałku przyszedł do mnie jak gdyby nigdy nic. Co takiego zrobiłam źle że teraz jestem traktowana gorzej niż kiedyś tj. jest jakby bardziej ironiczny wobec mnie i już nie tak opiekuńczy jak był? Dzięki z góry za odpowiedź ;)

Gość Werra33
Hmmm trudna sytuacja. Może jemu zależy na czymś więcej niż tylko przyjazni. Najlepiej będzie jak z nim szczerze porozmawiasz w cztery oczy. To dziwne zachowanie z jego strony. S może porostu chce się przed taba popisać?

Gość gość
Podobnie jak rozmówca, uważam, że chciał zwrócić na siebie uwagę. Faceci tak mają, że robią coś żeby zwrócić na siebie uwagę, bo im zależy, może chciał żebyś była zazdrosna. A dwa, że lubią sprawdzać kobiety na ile sobie mogę pozwolić. Podobnie jak takie małe dziecko które krzyczy w sklepie, żeby sprawdzić czy wyciągnie od mamy 2, 3 lub więcej lizaków.

Gość gość
Hmm ale nigdy nie zauważyłam, żeby dawał jakieś znaki, że mu się podobam lub że chciałby czegoś więcej. Nadal się kumplujemy tak jak kiedyś spędzamy dużo czasu tyle, że już nie jest taki miły jak kiedyś, podchodzi do mnie jakby z dystansem :/