Gość gość Napisano Marzec 27, 2014 od dłuższego czasu ciągle pobolewa mnie ten palec,a w pewnych momentach boli tak,że nie mogę stanąć na tą stopę i od strony podeszwy tak jakby na stawie robi się lekka opuchlizna-widać,że jest to miejsce większe od prawej stopy. palec boli i rwie i czasami nie mogę prze to spać,żadne tabletki nie pomagają i maści również,aż w końcu po 2-3 dniach ból znika i tylko pobolewa,ciężko mi chodzić w butach nawet adidasach,bo po przyjściu do domu i ściągnięciu zaczyna boleć. Byłam u lekarz i stwierdziła podagrę,ale badania wyszły ok więc dosałam skierowanie do reumatologa-dodam,że tak samo bolą mnie nadgarstki (i również ciągle pobolewają zwłaszcza odczuwam je podczas składania łóżka) oraz ekstremalny ból nie do zniesienia dosłownie mam czasem w kolanach tzn nad t=ranem mnie już bolą a rano jak chcę wstać kolano/kolana są sztywne,nie mogę ruszyć nogą i naprawdę zdarza mi się pół dnia z bólu przepłakać a wieczorem już jest lepiej,ale ciężko dalej chodzić-i najgorsze że żadna tabletka nie pomaga-dostałam na receptę movalis i jeszcze jakieś inne to myślałam,że się przekręcę tak mnie żołądek bolał i miałam biegunkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach