Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

ból dużego palca u lewej nogi i lekki obrzęk

Polecane posty

Gość gość

od dłuższego czasu ciągle pobolewa mnie ten palec,a w pewnych momentach boli tak,że nie mogę stanąć na tą stopę i od strony podeszwy tak jakby na stawie robi się lekka opuchlizna-widać,że jest to miejsce większe od prawej stopy. palec boli i rwie i czasami nie mogę prze to spać,żadne tabletki nie pomagają i maści również,aż w końcu po 2-3 dniach ból znika i tylko pobolewa,ciężko mi chodzić w butach nawet adidasach,bo po przyjściu do domu i ściągnięciu zaczyna boleć. Byłam u lekarz i stwierdziła podagrę,ale badania wyszły ok więc dosałam skierowanie do reumatologa-dodam,że tak samo bolą mnie nadgarstki (i również ciągle pobolewają zwłaszcza odczuwam je podczas składania łóżka) oraz ekstremalny ból nie do zniesienia dosłownie mam czasem w kolanach tzn nad t=ranem mnie już bolą a rano jak chcę wstać kolano/kolana są sztywne,nie mogę ruszyć nogą i naprawdę zdarza mi się pół dnia z bólu przepłakać a wieczorem już jest lepiej,ale ciężko dalej chodzić-i najgorsze że żadna tabletka nie pomaga-dostałam na receptę movalis i jeszcze jakieś inne to myślałam,że się przekręcę tak mnie żołądek bolał i miałam biegunkę.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować