Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarzyna1994

Dlaczego ludzie ze wsi sa tacy obciachowi?

Polecane posty

Gdy ostatnio rozmawiałam przez internet z moją kuzynką ze wsi rozmowa zeszła na muzyke i ona sie dziwiła jak ja mogę słuchać metalu i napisała że ona woli "lepsza i fajniejszą" muzyke i jako przykład podała... Feel, Bajm i Zakopower. :D :D :D

Gość gość
nie karmić przygłupa

Gość gość
przygłup pisze sam do siebie

Gość Znawczynihehehe
Nie są obciachowi. To są ludzie, którzy bardzo dużo pracują i nie mają przez to czasu na pierdy. Muzyka ma być przyjemna i lekka, żeby odpocząć po pracy. Coś jak to, że odpowiedzialnie pracując umysłowo (np. inżynier) w wymagającym zawodzie, człowiek chce się odprężyć przy czymś niewymagającym. Mieszczuszki za to mają wszystko podstawione pod nos, stąd biorą się takie wynaturzenia jak metale.

Gość gość
Katarzyna to stare wsiokowe imię wiec stul papę :o

Gość gość
a czego można słuchać gdy się za pługiem lezie? rżenia koni. gusdt niewyszukany u chamów z wiochy. nawet srają za stodołą nie to co miłośnicy jazzu i metalu.

Gość gość
dużo ludzi z miasta też slucha disco polo, osobiście takich znam

Gość gość
w miescie nawet boso tancuja by disco polo na dyscotekach lepiej slychac bylo

Gość gość
dokładnie, masakra! moja kuzynka tez jest ze wsi, jak patrzę czego ona słucha to aż mi ręce opadają: disco polo, jakiś obciachowy rap... :D

Gość gość
Mnie zawsze smiechają takie teksty ,- ludzie na wsi cieżko pracuja a mieszczuchy maja wszystko podstawione pod nos .:-D I tak jest od lat . Tylko ze teraz na wsi sie zmieniło na lepsze a w miescie ludzie praują czesto po 12, h .w stresie ,w niepewnosci jutra ,czesto za marne pieniądze ... Ale dla ludzi ze wsi to i tak nic nie robą .Im nikt nie przetlumaczy ze jest inaczej . Oni pracuja a,miasto sie obija ...

Gość gość
Mam lepszy - Wpływ muzyki na psychikę 20-to letnich kretynek.

Gość gość
z ciebie to dopiero wiesniara jest. co ma do rzeczy pochodzenia a rodzaj słuchanej muzyki??? myslisz ze tylko miastowi słuchaja metalu? cóż za debilizm. znam wiele osób ktore słuchaja metalu. w tym moi bracia. i są- nie uwierzysz- ZE WSI! jak to mozliwe? no ja nie wiem. ty tak piszesz bo myslisz ze zaimponujesz nam tym ze dziewczyna słucha metalu co? a dla mnie metal to nie muzyka. sama pewnie po kryjomu słuchasz disco-polo ale oficjalnie wszystkim głosisz jaka to ostra dziewucha jestes bo matalu słuchasz... żałosne.

Gość gość
wsioki płyt nie kupują, na koncerty nie jeżdżą. Muzykę znają z radia gdzie w kółko leci to samo gowno (obstawiam, że wsioki chętniej słuchają RMF Max aniżeli Trójki), z programów typu: Jaka to melodia, Opole, Sopot i Eurowizja.

"z ciebie to dopiero wiesniara jest." ta wiesniara z wsi Kraków :classic_cool: "myslisz ze tylko miastowi słuchaja metalu? " nie myśle tak, po prostu twierdze że na wsi jest więcej osób obciachowych. "ty tak piszesz bo myslisz ze zaimponujesz nam tym ze dziewczyna słucha metalu co?" HAHAHAHA :D może na wsi komuś to imponuje ale w dużych miastach, wiesniaro to jest normalne, więc nawet nie przyszło mi to do głowy że moze komuś "zaimponować że dziewczyna słucha metalu" :D "a dla mnie metal to nie muzyka" bo jest wiesniarą. "ama pewnie po kryjomu słuchasz disco-polo ale oficjalnie wszystkim głosisz jaka to ostra dziewucha jestes bo matalu słuchasz... " Chciałabyś, Pudło . słucham głównie thrash metalu, death metalu i black-thrashu, moje ulubione zespoły to Slayer, Kreator, Munic**al Waste i Exodus.

na twojej wsi nie spotkałaś nigdy wiesniaro dziewczyny słuchającej metalu? :D to takie dziwne i nietypowe dla ciebie? :D myślsiz ze komukolwiek to imponuje że jestem dziewczyną i słucham metalu poza twoją wsią?? :D BEKA Z WIEŚNIARY

Gość gość
tak. tak mi nawymyślałaś "po miastowemu" ze aż mi w pięty poszło. nie przyszło ci do tego twojego głupiego i pustego łba że moze nie kazdy siedzi tak jak ty 28/24 na kafe? bo inni maja jeszcze normalne zajęcia niz tylko siedzenie na kafe i słuchaniu debilnej muzyki. I uprzedzając twoja żałosna ripostę- nie, nie doję krów, nie wyrzucam gnoju itp. Także jak chcesz czymś sensownym się odgryżć to poproś kogoś o pomoc, bo sama nie jesteś w stanie niczego mądrego wymyślić. mózg ci sie uszkodził od tej pseudo muzyki. dla twojej informacji NIGDY NIE CHCIAŁAM I NIE CHCIAŁABYM MIESZKAĆ W MIEŚCIE. więc nie zazdroszczę. i kolejny raz uprzedzając twoje nietrafione komentarze; dlatego wolę mieszkac na wsi, bo lubie ten spokój ktory tu panuję. i wyobraź sobie że nie ma tu zadnych krów. a w mieście jak najbardziej. takie ryczące, niewydojone krowy jak ty mozna spotkac na kazdym kroku i dlatego własnie chce tego uniknąć. niby miastowa a brak ci ogłady jak mało komu. jeśli w ogole wiesz co to znaczy. i kto tu jest obciachowy? wniosek sam sie nasuwa. acha. mówiesz krk? no to faktycznie jest czego zazdrościc. jak zobaczyłam jak po zamieszkaniu tam moja szwagierka zaczeła sie ubierac to szczerze muszę stwierdzic że nie jedna kobieta ze wsi lepiej sie prezentuje. i nie jest to problem w niej lecz w stylu jaki tam panuje. po prostu pożal sie Boże. kończę ten wywód bo i tak do tej twojej puściutkiej krakowskiej główki nic nie dotrze. nie podniecaj sie znowu że mi nagadałas na podstawie tego ze ci nie odpisuję. po prostu rozmowa z tobą do niczego nie prowadzi. więcej do powiedzenia ma józka ze wsi niż ty. ty tylko potrafisz czszekać jak suczka nie mając nic sensownego do powiedzenia. dlatego zostawiam ci ten post do poczytania (pewnie zajmiecie to z tydzien ale na pewno dasz rade) i nie zamierzam więcej z toba dyskutować. nie lubie bezsensownych rozmów. bardziej rozgarnieta jest "pani basia" (widziałam jej wypowiedzi 1-2 i mam dośc) ale juz ona lepiej 'gada' od ciebie. i jeszcze jedna sprawa mi sie przypomniała. wspomniane przez ciebie programy NIE OGLĄDAM. i widze ze ty w przeciwienstwie do mnie lepiej sie orientujesz w tych sprawach. i znowu wniosek sam sie nasuwa. cóż za hipokryzja. żegnam miastowa panienko. p.s. zacznij sie wreszcie zachowywac jak na kobiete z miasta przystało, bo póki co to przynosisz wstyd swojemu miastu. i zachowujesz sie tak jakbyś ledwo wyrwała sie spod krowy i pognała do miasta i robisz z siebie teraz dame, a póki co w opłakanym stanie ci to wychodzi. żal.

Gość Znawczyni88
Na wsi nie ma subkultur, bo praca uszlachetnia. Nie ma czasu na takie debilizmy, więc i metalu się nie słucha i w filozofię nie bawi czy socjologię, tylko przedsiębiorczość.

Gość gość
Praca uszlachetnia :/ wybacz, ale w wielu wsiach młodzież nie pracuję fizycznie, ani nawet się nie uczy. Woli się włóczyć po pięciu ulicach i jak grzeczna to z Bajmem na ustach, a jak łobuzerska to z tanim winem i równie tanim rapem.

Gość Znawczyni88
No to plebs, a nie przyzwoici mieszkancy wsi, o nich się nie wypowiadam.

Gość gość
No wiec dzieciarnia ja jestem z wiochy jak piszecie,ale do piet mi nie dorastacie ...pustaki ,zeby nie ta wies to pozdychalibyscie jedno z drugim z glodu... tylko czlowiek na poziomie i z kasa moze tak mieszkac.a wy ,co w bloku ..pfiiiii,co to za zamieszkanie!ja jak chce to jade sobie swoim autkiem na zakupy i nie musze wsiadac do autobusow czy tramwajow...ja kocham wies!!!!

Gość gość
Dla mnie obciachowe jest wypominanie komuś, że słucha innej muzyki. To dobrze, że jedni słuchają metalu, inni disco polo, jeszcze inni techno czy rapu. Tak samo uważam, że dobra jest różnorodność w ubiorze, architekturze i wszystkich innych dziedzinach. Świat jest bardziej kolorowy, urozmaicony. Ja np. osobiście metalu nie lubię, podobnie jak punk rocka, disco polo też nie, podobnie takiego rapu, gdzie co drugie słowo to przekleństwo. A poza tym z wszelkiego rodzaju innych gatunków, zawsze coś się znajdzie fajnego do posłuchania, w zależności od nastroju. A i jestem z Wrocławia.

Gość gość
"wyobraź sobie że nie ma tu zadnych krów. a w mieście jak najbardziej. takie ryczące, niewydojone krowy jak ty mozna spotkac na kazdym kroku" ______________________________________________________________- Buahahahaah :-)