Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarzyna1994

Dlaczego ludzie ze wsi sa tacy obciachowi?

Polecane posty

Gość gość
a ja jestem z regionu borow tucholskich i uwielbiam rock ,blussssssa,jezz :p co to za roznica ,co sie slucha .ty autorko tego watku ...jestes z wioski i sie jej wstydzisz,ja kocham wies i czyste powietrze ......sprowadzialm sie tu 10lat temu jak wygralam troszeczke kasy ..i nie zaluje 🌻 🌻 🌻

Gość gość
Zawsze śmieszą mnie ludzie, którym się wydaje, że mieszkając na wsi pracuje si3 w polu doi krowy itp. Od zawsze mieszkam na wsi, prowadzę firmę mieście ok. 5 km od mojej miejscowości, żaden z moich sąsiadów nie ma krowy, świnek itp. i zaskoczę cię autorko w polu tez nie praujemy po 12 godzin dziennie, mamy za to czyste powietrze, swoje własne naturalne warzywa w ogrodzie, a nie jakies cemizne jak w mieście, mam własna firmę i piękny dom, za którego nie muszę płacić czynszu miesiac w miesiąc komus za darmo, więc zanim cos napiszesz to pomyśl czasem 3 razy jesli potrafisz, nie ma to jak stereotypowe myslenie, juzwiem co myslisz o nas wieśniakach, teraz ci powiem co cała Poolska myśli, rzecz jasna jesli chodzi o stereotypy o Krakowie i jego mieszkańcach, brudne, zatęchłe miasto gdyby nie turyści już dawno by zdechło bo ludzie tam to nieroby iubrani bez gustu artyści flrjtuchy

Gość gość
Wszyscy, którzy są trochę ustawieni w życiu wyprowadzają sie z miast na przedmieścia lub na wieś. Już nie mogę się doczekać, dwa lata i w końcu będę mieszkać na "suburbs". Plebs mieszka w mieście.

Gość gość
jak dla mnie to zarowno metal jak i disco polo jest obciachem :D :D discopolowcy sa smieszni bo uwielbiaja kicz i tandete, a metale sa zabawni z ta swoja mrocznoscia i z tym ze uwazaja sie za wyjatkowych :D :D ostatnio jechalam z takim jednym "mrocznym" typem autobusem - na szyi jakas czacha metalowa na polowe wątłej klaty tru mroczna, kaptur na łbie, spojrzenia mordercy, zeby podkreslic ze on ludzmi gardzi, ze jest ponad to :D :D jednoczesnie brud na spodniach, zmechacenia na bluzie, pewnie matka czasu nie miala ubran przygotowac do szkołki to chlopiec juz nic z tym nie zrobil, bo nie bedzie sobie raczek praca zanieczyszczal :D no ale liczy sie tru bunt! on to ponadczłowiek! wyjatkowy! :D

Gość gość
Zawsze śmieszą mnie ludzie, którym się wydaje, że mieszkając na wsi pracuje si3 w polu doi krowy itp. - a co jest zlego w dojeniu krów? to czyni człowieka gorszym, ze wszyscy tak sie tego wypieraja? :O moj ojciec doi krowy, zebys miał k****a mleko na sniadanie do *****ych płatkow chocapic :O i co jest wg ciebie podczłowiekiem jakims? :O

Gość gość
wiekszosc gardzi rolnikami a taka prawda ze gdyby nie oni to a goowno byscie mieli do zarcia gdyby kazdy sobie w miescie mieszkal i pracowal w biurze :O myslicie ze maka na chleb to sie z nieba sypie, a mleko plynie strumieniami z gór? a swinie na poledwice sopocka sfrufaja z chmur wprost do rzezni? :O

Gość gość
Nie dziwię się, że autorka jest z krakowa :) największe żydostwo i smród- tak najkrócej można opisać to pseudomiasto :D

Gość gość
Też mieszkam w Krakowie i co do smrodu to się zgadza, najbardziej zasyfione miasto jakie znam. A krakowskie blokowiska to największe skupiska wieśniaków. U mnie w bloku to praktycznie sama wieś mieszka, krakusów to można na palcach policzyć.

Gość gość
No ludzie ale w polu nie pracujecie caly rok po 12 h ! Bez przesady .Kiedy macie zapieprz to macie ale nie caly rok .Kilka tyg w roku .A w miescie trzeba dookola ....Nikt Wami nie gardzi tylko wiadomo nie od dziś ze ludzie ze wsi nie cierpią ludzi z miasta ..i tak jak jest od wieków . Nie zapomininajcie tez ze bez ludzi z miasta siedzielibyscie przy lampie naftowej do tej pory :-D .Miasto potrzebne jest wsi a wies miastu .Tylko ze wkurza miastowych jak robicie z nich nierobów ,obiboków ktorzy przyjezdzaja na weekend i odpoczywają .Nikt z Was nie ma pojecia w jakim stresie pracuje ten miastowy .. Ty człeku ze wsi zawsze bdz miał co do gara włozyć ,nie płacisz co miesiac 800 zl komornego .prąd tez macie tańszy nie mówiąc juz o KRUS .Pa

Gość gość
no i co zwieśniaczała kasiu? nasrałaś w pory, tak cie wszyscy objechali? błehaha. czy moze już wróciłas od kolezanki z krakowa do siebie na wies i nie masz czasu na kafe bo krowy same sie nie wydoją, a gnój sam nie wyrzuci... nagle nie masz nic do powiedzenia? aha zapomniałam. pewnie w stajni nie masz zasięgu. albo krowa ogonem ci zamiata po monitorze. ha ha ha