Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tom07

Czy są tu kobiety, dziewczyny co lubią romantyczne nastroje?

Polecane posty

Gość tom07

Pytam poważnie, czy jest tu kobieta lub dziewczyna co lubi romantyczne szalone nastroje i wieczory? Pisać, Która romantyczka popisze :)?

Gość gość
lubię i marzę o takim romantycznym wieczorze. Kolacja przy świecach, wino, potem dłuugi romantyczny sex.... Dawno już tak nie miałam

Gość k43
Myślę, że większość kobiet tak lubi.

Gość gość
nie ma... to tylko bajki...

Gość tom07
Jak masz na imię :)? kolacja przy świecach, jakaś spokojna muzyka, albo tez spacer o zachodzie słońca nad morzem potem usiąść i podziwiać zachód :) na plaży też może do czegoś dojść bo ciemno już pusto :) ja mam wiele romantycznych pomysłów:)

Gość kobietasama
Nie prawda że tylko bajki, Kobiety to lubią a facetów mało dziś jest romantycznych , zero romantyzmu aby seks ich interesuje, jesli tom rzeczywiscie jest taki jak pisze romantykiem :D

Gość gość
Tak spacer też byłby fajny. Faktycznie mężczyzn romantycznych chyba już mało zostało.

Gość tom07
Owszem jestem romantykiem i pytam poważnie, romantyzm jest miły, a Ty gościu jesteę nie rozwinięty i nie dojrzały jeszcze, wróć jak dorośniesz:)

Gość tom07
Jestem romantykiem, Pytanie jest poważne, Romantyzm jest miły, a Ty gościu jesteś nie rozwinięty i nie dojrzały, wróć jak dorośniesz :D teraz to dobranoc dzieciaku.

Gość gość
Ja uwielbiam romantyczne nastroje, spacer, lampka wina, muzyka, ...jednak proza życia nie sprzyja zbyt częstym romantycznym chwilom

Gość gość
do kogo te teksty o niedojrzałym,małoletnim onaniście?

Gość tom07
Zbyt często może nie ale od czasu do czasu przynajmniej, wspólna kolacja, albo posiedzieć przy kominku z lampką wina i do tego muzyka jakaś, albo nawet wspólna kąpiel ale bez światła, tylko świeczki :) Oj coś pięknego :)

Gość gość
i rozmowy do rana:)

Gość tragijkomedia
i tak wszyscy wiedzą że chodzi Ci tylko o zbałamucenie pod ładną przykrywką ;)

Gość Justynka93
Niedojrzały to jest ten kto myśli ciągle o sexie a romantyzmu zero:/ A wy panowie bierzcie przykład z toma07 :D sama Uwielbiam romantyków:)

Gość Kamila8000
lepszy romantyk niż taki co traktuje kobietę przedmiotowo...

Gość tragijkomedia
każdy lovelas jest romantykiem :]

Gość tom07
Wcale nie o to chodzi tragijkomedia. I zgadzam się rozmowy do rana:) naprawdę może być miło, przecież romantyzm jest piękny, tylko trzeba go umieć wykorzystać :)

Gość gość
siedzieć przy kominku a za oknem ulewa, wichura albo zimą pada śnieg. Światło oczywiście zgaszone..... kochać się na podłodze przy kominku- cudownie, uuuuu ale się rozmarzyłam

Gość Kamila8000
trzeba przede wszystkim chcieć, bo w każdym z nas jest choć odrobina romantyzmu

Gość gość
ja bym chciała taki romantyczny wieczór,ale bez seksu.

Gość Kamila8000
to jest nas już dwie :P

Gość tom07
gość siedzieć przy kominku a za oknem ulewa, wichura albo zimą pada śnieg. Światło oczywiście zgaszone..... kochać się na podłodze przy kominku- cudownie, uuuuu ale się rozmarzyłam- lubisz romantyków napisz do mnie na e-maila. Tomasek-91@wp.pl

Gość tom07
Dziewczyny, nie każdy romantycznie wieczór musi kończyć się seksem:) bez seksu też może być miło:) spacer, kolacja, kominek i lampka wina jest mnóstwo pomysłów :)

Gość tragijkomedia
tom07 Dziewczyny, nie każdy romantycznie wieczór musi kończyć się seksemusmiech.gif bez seksu też może być miłousmiech.gif spacer, kolacja, kominek i lampka wina jest mnóstwo pomysłów usmiech.gif ale tylko Pani rozmarzonej przy kominku :) podałeś swojego mejla :( ciekawe dlaczego :]

Gość gość
szczerze to dla mnie bardziej interesujący wydaje się wieczór niezakończony seksem. Trzeba być bardziej kreatywnym wtedy,wykazać się inicjatywą, pomysłowością, zainteresować swoją osobą, otworzyć się dla drugiej osoby. Taki romantyczny wieczór spędzony razem, jest o wiele więcej warty i bardziej zbliża do siebie osoby,aniżeli najbardziej wyrafinowany seks. Oczywiście ma sens tylko dla ludzi z wrażliwym wnętrzem i szukającym porozumienia dusz a nie tylko wielkiej namiętności i pożądania.

Gość gość
ja lubię :) ale mój mąż jest tylko romantyczny gdy chce jednego ... :(

Gość gość
No pewnie że nie każdy romantyczny wieczór musi kończyć sie seksem, tylko tak mi się przypomniał właśnie ten przy kominku bo był bardzo udany i przyjemny

Gość Samotna_Monica21
no pewnie ze sa. ja chyba jestem chociaz niestety nigdy nie doswiadczylam ze strony faceta zadnej inicjatywy w sensie romantyzmu, niestety.

Gość tom07
Samotna_monica21 może poklikamy :)? R