Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tak wiem powinnam sie walnac w leb a smaze sobie frytki

Polecane posty

Gość gość

chcica na slone, kp i nie moge sie opanowac

Gość gość
mniam:)

Gość gość
mrozone bo nie chcialo mi sie obierac zoemniakow o tej porze..juz nie moge sie doczekac..smaza sie

Gość gość
Smacznego :)

A my właśnie zamówiliśmy pizzę... Olaboga dupa rośnie... :D

Gość Samotna_Monica21
smaka mi robicie xd a ja nie moge isc do kuchni sie tluc bo braciszek ma 6 letnie dziecko i nie moge obudzic bo sie wydra xd

mniam uwielbiam też frytki :P jak się synek urodził oczywiście wszyscy straszyli mnie "no to teraz długo sobie nie pojesz takich rzeczy", na szczęście nie jestem walnięta i nie ograniczałam się karmiąc piersią bez sprawdzania reakcji dziecka na różne pokarmy i synek po niczym nie miał problemów, także wszystko jadłam na co tylko miałam ochotę :P

Gość Samotna_Monica21
i dobrze :) nie ma co sie ograniczac :P

u mnie przełom był po miesiącu jedzenia tylko makaronu ze serem bo się tak bałam. I akurat przyszła Wielkanoc, mama nałożyła mi kotleta schabowego ja zjadłam na próbę z bólem serca i co? i nic? malej nic nie było. Później najadłam się ciasta, sałatek i też małej nic nie było :) Jak dziecko nie ma kolek to można próbować

Gość Samotna_Monica21
tez tak slyszalam :) a niektore kobiety to praktycznie nic nie jedza bo sie boja.

Moja położna pyta się mnie na wizycie p : co pani je? ja: wszystko p: to znaczy co? ja: to co zwykle, jajka, pieczywo, truskawki ze słodką śmietanką ( lato), surówki, jem czekoladę, piję mleko. p: pani zwariowała, pani powinna jesc ryż, kurczaka gotowanego, lekkie jarzyny i tyle. Można dziecku zaszkodzić! A truskawki? Pewnie dziecko płacze wieczorami? Nie docierało do niej, że Stefa spokojna, żadnych kolek nigdy nie miała. Olałam temat, niestety wyszło tak, że długo piersią nie karmiłam, nie dałam rady.