Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plom

Proszę o pomoc i porady!!!!!

Polecane posty

Gość plom

Witajcie,dziewczyny błagam was o pomoc.Może to wam się wyda dziecinne i głupie,ale jestem już zrozpaczona i proszę jakieś porady.A więc, 9 marca,mój chłopak chciał we mnie wejść,ale tak na chwilę,wydzielił się wcześniej preejakulat,jednakże poszedł umyć penisa w wodzie i mydle,potem wytarł go do sucha i chciał we mnie wejść,co mu się nie udało,nie przebił błony dziewiczej i nie był w środku.Tylko próbował wejść na chwilę.Powinnam wtedy mieć dni płodne,jednakże śluz na to nie wskazywał,ponieważ bardziej płodne dni miałam tydzień później,17stego Marca miałam skok temperatury i okropnie dużo śluzu,był to 22dc.Ostatni okres miałam 25 lutego,przyszedł on o 5 dni za wcześnie,ale wcześniejsze cykle miałam co 30 dni,jak w zegarku w ręku.Ale jak widać przesunął mi się bo miałam wtedy bardzo dużo stresu i brałam antybiotyk.Teraz okresu powinnam dostać w ten wtorek,jednak go nie dostałam.Wiem,że owulacja mogła mi się przesunąć i wszystko na to wskazuje,ale strasznie się denerwuję,że mogę być w ciąży,ostatnio mam dni suche,ale dzisiaj pojawił się śluz mleczny i bardzo gęsty,kłaczkowaty,grudkowaty.Piersi mnie bolą,tak samo jak podbrzusze.Wcześniej jeszcze nie uprawiałam seksu,sperma nie miała żadnego kontaktu z moimi drogami rodnymi.Ale martwię się,czy może nawet jak próbował we mnie wejść i tam się ocierał o moje wejście to czy mogę być w ciąży???? :( BŁAGAM WAS O PORADY i jakieś słowa pocieszenia uspokojenia,mój chłopak twierdzi,że to nie możliwe,bo nawet jak próbował wejść to preejakulat nie wydzielił się jeszcze raz.Czy w moim przypadku jest szansa na ciążę?

Gość gość
uspokój się nie jesteś w ciąży, nie ma takiej opcji chyba że niepokalane poczęcie

Gość gość
to by był dopiero pech hehe

Gość plom
Strasznie się denerwuję,że okres mi się spóźnia nigdy się nie spóźniał :( Jutro chyba zrobię test ciążowy,jutro będzie 19sty dzień po nieudanej próbie wejścia we mnie,więc test powinien być już wiarygodny?

Gość gość
100% ciąża

Gość plom
Ciąża?!

Gość gość
okres jeszcze nie raz ci się w życiu spóźni.... i to nie z powodu ciąży stres, antybiotyk i wiele innych rzeczy ma na to wpływ

Gość gość
weź przestań, gośc się naśmiewa z ciebie nie ma ciąży!

Gość plom
A czy np. jakaś ewentualna infekcja dróg rodnych może opóźnić okres?

Infekcja może opóźnić okres, nawet zwykły katar może się do tego przyczynić.

Gość gość
możesz mieć jakąs infekcję piszesz że masz grudkowaty śluz, to objaw grzybicy.

Idź do ginekologa jak najszybciej. W aptece jest maść clortimazol, kup ją i się smaruj. I jeszcze tabletki Iladian. Też bez recepty. Najlepiej by było, gdyby Ci jak najszybciej lekarz przepisał jakieś globulki. Odstaw cukier i białe pieczywo na jakiś czas.

Gość gość
Dziękuję bardzo za odpowiedź,a czy po tych tabletkach miesiączka może jeszcze bardziej się opóźnić?

Gość plom
Dziewczyny okresu nie ma już 6 dni :( Wczoraj zrobiłam test ciążowy i wychodzi na to,że zrobiłam go 21 dni po nieudanej próbie wejścia we mnie,test wyszedł negatywny,ale okresu nie ma :( bolą mnie strasznie sutki i podbrzusze,do tego ten śluz,zmierzyłam temp. ciała pod językiem i mam 36,8',wcześniej miałam albo 36,6 albo poniżej....Co się dzieje?Dziewczyny błagam was o jakieś porady bo normalnie zwariuję :((

Gość gość
a) kup test innej firmy b) idź na badanie krwi

Gość gość
21 dni, no doprawdy za mało czasu by pójść do gina.

Gość plom
Zrobiłam test ciążowy 3 tyg po nieudanej próbie wejścia,a okres spóźnia mi się 6 dni,myślicie,że to ciąża?

Gość gość
grzybica nie ciąża

Gość plom
Ale gdybym miała grzybicę pochwy,odczuwałabym swędzenie i pieczenie,a tego nie odczuwam

Gość plom
Dodam,że chyba owulacja mi się w tym cyklu przesunęła bo najlepszej jakości śluz i skok temp. miałam w 22dc.Więc okres może się spóźnić,ale nigdy nie spóźniała mi się i strasznie się denerwuję,że to ciąża...:(

Gość gość
Właśnie dlatego że się denerwujesz i myślisz o tym ciągle @ nie przychodzi. Wyluzuj, w ciąży nie jesteś na pewno. Zajmij głowę czym innym, a @ pojawi się szybciej niż myślisz.

Gość plom
Masz rację,ale to mnie tak męczy,że tylko siedzę w internecie i czytam,że testy ciążowe,mogę się mylić i nie zawsze pokazują,że jest się w ciąży :(

Gość gość
Dziewczyno, nie chce byc zlosliwa, ale jak masz swirowac i zakladac takie tematy na forum, to nie bierz sie za zadne zblizenia, tym bardziej bez zabezpieczenia.