Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezrozumim

faceci sa jak dzieci

Polecane posty

Gość niezrozumim

Dwa miesiace temu rozstalam sie z facetem z ktorym bylam rok. Bez zadnych wyjasnien z jego strony, po prostu przestal sie do mnie odzywac. Probowalam sie z nim spotkac, ale bez skutku. Od pewnego czasu mielismy maly kryzys, ale nie sadzilam, ze tak sie to skonczy. Od dluzszego czasu mial problemy o ktorych nie potrafil ze mna rozmawiac, a ja momentami moglam wydawac sie troche obojętna, mimo ze staralam sie go wspierac. Gosc jest bardzo uczuciowy, zawsze zapewnial mnie o swoich uczuciach. Od temtej pory widzielismy sie kilka razy bo mamy wspolnych znajomych i za kazdym razem zachowywal sie jakbysmy byli dla siebie obcymi ludzmi. Z tego co wiem nie zaluje sobie ostatnimi czasy alkoholu, znalazl sobie tez "pocieszycielke" nie wiem tylko jak to jest powazne. Co o tym myslicie? Dlaczego sie tak zachowuje? Przeciez nie jestesmy gowniarzami.

Gość MadameT
Mogę ci postawić tarota.

Gość gość
Pewnie nie radzi sobie z problemami . Moze sie wstydzi ze tak odszedł bez slowa ...

Gość gość
ich się nigdy nie zrozumie to patafiany

Gość gość
może doszedł do wniosku, że są w sobie takie cechy, których nigdy nie zaakceptuje, więc zmuszony był odejść... ciężko to powiedzieć tej drugiej osobie, zresztą ona i tak się nie zmieni