Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

częste bóle głowy w tym samym miejscu czy to normalne

Polecane posty

Gość gość

miewam częste bóle głowy, zawsze z lewej strony. Z początku ból jest łagodny, a potem narasta. Nawet sen mi nie pomaga. Wieczorem lekko mnie ćmi, aż ok. 5 nad ranem budzi mnie silna migrena, nie raz zdarzyło mi się płakać z bólu. Właściwie te bóle pojawiały mi się od dziecka ok. 9 roku życia. Dodam, że potrafię rozróżnić chwilowy ból od narastającego, który prowadzi do migreny. Robię to w dość dziwny sposób jak już wspomniałam od dzieciaka potrząsam głową na boki i odczuwam jakby coś mocno obijało mi się o czaszkę i to strasznie boli, gdy tak się stanie wiem, że muszę sięgnąć po tabletki. Nie wiem czy każdy tak ma i po prostu histeryzuję, albo może być to cos poważnego.. Niekiedy zdarza mi się go nie wziąć tabletek kiedy już przysypiam no i niestety budzi mnie silna migrena. Czy to jest normalne ?

Gość gość
Nie bardzo mi się wydaje,aby to było normalne… radziłabym nie czekać na odpowiedz na forum a czym prędzej udać się do specjalisty – kiedyś towarzyszyły i mi bóle głowy, troche łagodniejsze niż Twoje, - i nie czekałam poszłam od razu , trafiłam na dobrego lekarza, który trafnie zdiagnozował co mi jest, leczenie zakończyło się sukcesem, naszczescie bóle ustały :) jeśli nie masz zadnego gabinetu neurologicznego na oku, mogę polecic Ci swój ja byłam bardzo zadowolona http://walentynykaneurologgdansk.pl/ - mam nadzieje ze i Tobie się uda :)