Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jarmark Rzeczy Ładnych

Polecane posty

Gość gość

Serdecznie zapraszamy wszystkich miłośników rękodzieła, osoby poszukujące oryginalnych prezentów, panie lubiące oryginalną biżuterię oraz wszystkich dla których piękne, ręcznie wykonane wyroby stanowią dużą wartość. 6 kwietnia 2014 roku, dwa tygodnie przed świętami, w MDK "Batory" w Chorzowie odbędzie się XIII edycja Jarmarku Rzeczy Ładnych . Jak zwykle powitamy nowych wystawców i nową grupę twórców z wielu miast Polski, prezentujących efekt swojego talentu i pracy. Niepowtarzalne prezenty i oryginalne ozdoby to nie tylko świąteczna potrzeba. W ciągu roku mamy wiele okazji do dawania prezentów - śluby, komunie, urodziny. Warto już teraz pomyśleć o oryginalnym prezencie, żeby potem nie żałować, że się nie skorzystało z takiej okazji.... W ramach nowych pomysłów, planujemy 'policzyć' naszych widzów, więc zapraszamy tłumnie. W ramach dodatkowych atrakcji powstanie zajęcza wioska . Tym razem dzieci i dorośli będą mieli za zadanie ozdobić wielkie .....jajo ... Jak to będzie wyglądało ? Trzeba zobaczyć na własne oczy :) Wszystko odbywa się w gościnnych progach MDK Batory - gdzie będzie ciepło i sucho niezależnie od pogody, będzie czekała restauracja, szatnia dla widzów oraz mnóstwo niepowtarzalnych stoisk. Serdecznie zapraszamy !!!! MDK Batory - Chorzów, ul. Batorego 6

Gość Miłośnik rękodzieła
Ja jestem miłośnikiem rękodzieła. Codziennie robię sobie rękodzieło ale nie wiedziałem, że to można sprzedać :classic_cool: Wczoraj robiłem ręko dzieło :classic_cool: