Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabrinaa1

już wiem co robić żeby mąż być czuły

Polecane posty

Gość sabrinaa1
po to żeby Wam pokazać że może być wspaniale. Małym wysiłkiem, A ta cała AKA23 to idiotka. Ją mąż zostawi za chwilę

Gość aka23
chyba nie powinnam więcej dyskutować z autorką na ten temat bo zostałam obrażona. Ja wiem jedno od 10 lat jestem bardzo szczęśliwa kocham i jestem kochana. Życzę powodzenia

w każdym związku są chwilowe abstynencje. Ale w dobrym związku nie ma abstynencji, zeby coś ugrać, osiągnąć. gość nr 01- nie byliby małzeństwem gdyby nie mieli dobrego seksu? Większej bzdury nie słyszałam. Ośmielam się twierdzić, ze nie do końca ten seks dla autorki taki fajny, skoro tak lajtowo go odmawia:) Aka23- dobrze piszesz:)

Gość gość
dla mnie autorka zachowuje się po dziecinnemu i to nie tylko w małżeństwie ale i tu. Obraża kogoś kto ma inne zdania. Swoją drogą to co pisze Aka podoba mi się bardzo. To mądra kobieta

Gość Każda metoda ma to do siebie
że z czasem traci na skuteczności. Jak to się dalej potoczy, autorko? Po jakims czasie wydłużysz przerwe do 2 dni, potem tygodnia, miesiąca? W tej grze możesz tylko przegrać. Pomijam juz aspekt szacunku, poruszony wcześniej

Gość gość
właśnie gość 01. wiele małżeństw nawet młodych nie ma dobrego sexu żenią się z innych powodów często.

Gość sabrinaa1
Aka nic nie wie o życiu. A mój mąż mnie szanuje. To ile wytrzymam to moja sprawa. W końcu ja będę miała co chce i on też

Gość gość
czemu niby Aka23 nic nie wie. Sama chciałabym takiego związku jaki ma ona a mam taki jak ty. Mąż cie nie szanuje on też z tobą gra

Gość sabrinaa1
bo ta cała aka włazi swojemu facetowi do d**y żeby tylko z nią był!

Gość gość
autorko autorko wychodzi z ciebie bardzo nierozgarnięta osoba....

Gość aka23
Autorko raz jeszcze napiszę w tym temacie. Możesz sobie myśleć że wchodzę mojemu d**y. Nie znasz nas. Pomagamy sobie nawzajem jesteśmy partnerami i jesteśmy szczerzy ze sobą. A to jest bardzo ważne. Jesteś już chwilę z nim a bawisz się jak na początku i to jest nie fer na tylko do niego ale i też do ciebie. Skoro na co dzień nie ma czułości jest jej za mało to to co robi jeśli mu odmówisz nie jest szczere. Jeśli chcesz dobrego związku zmień to. Te przerwy będą coraz dłuższe bo będzie ci się podobało że jesteś w centrum uwagi. A to powinno być codziennie bezinteresownie od niego.

Gość gość
autorko taka zabawa może się mu szybko znudzić i cię oleje bo po co mu taka baba która tak z nim zagrywa? Wolę być z kimś normalnym a nie z kimś takim jak ty