Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Conquest

Czy teoretycznie miałbym u niej szanse?

Polecane posty

Mam w robocie jedną koleżankę. Czuję, że chyba mnie lubi. Kiedyś się mnie sama z siebie spytała czy mi w czymś pomóc. Potem zniknęła na około roku, ale ostatnio pojawiła się znowu. Zauważyłe, że kiedy nasze spojrzenia się spotykają, ona odruchowo się uśmiecha od ucha do ucha

Gość gość
Dowiedz sie jakie ma pochodzenie, na 99% nie takie jakie by ci odpowiadało, wiec zainteresowanie przeszłoa by ci jak ręką odjal.

Gość gość
Sprawdz czy ma rodowod, nie bierz kundla

28.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość - Mylisz się. Po mojemu ma właściwe pochodzenie, czy;i pochodzenia aryjskie. Problem w tym, że je w ogóle mam zamkniętą furtkę, żeby mieć kiedykolwiek, jakąkolwiek dziewczynę. Kiedy sobie pomyślę, że być może okazja przechodzi koło nosa, zaczynam odczuwać frustrację.....

Problem w tym, że chciałbym przestać o niej myśleć, żeby poczuć się lepiej, ale ja ją prawie codziennie widuję...:(

Gość gość
A to dlaczego ta furtka jest zamknięta?

Problemy rodzinne, do tego groszem nie śmierdzę, mam wydatki, a nauka zabiera mi wolny czas. Po prostu życie... Do tego w swoim 29 letnim życiu byłem już na 3 randkach (wszystkie w roku 2013) i doszedłem do wniosku, że to za duże stresy dla mnie...

Gość gość
sory ale takie dpy jak ty nie moga miec dziewczyn,musza byc sami. Po pierwsze gdzie Ty pytasz na forum dla wykolejencow?:O po drugie co to za rozwazania? przejmij inicjatywne,zagadaj,zacznij rozmawiac, stworz podstawe porozumienia. Zapros,zaskocz, laski wcale nie tak ciezko zainteresowac.Ale trzeba cos zrobic i pokazac sie z dobrej strony a nie zastanawiac sie i trzas na sama mysl o nawiazaniu gadki DZIALAJ!!

Gość gość
Conquest Problemy rodzinne, do tego groszem nie śmierdzę, mam wydatki, a nauka zabiera mi wolny czas. Po prostu życie... Do tego w swoim 29 letnim życiu byłem już na 3 randkach (wszystkie w roku 2013) i doszedłem do wniosku, że to za duże stresy dla mnie... xxxx aha sorki tego nie widzialem zatem po co ten temat jak i tak jej nie chcesz miec?

28.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość - To co robisz na tym forum dla wykolejeńców? Poza tym ja też jestem po części wykolejeńcem, bo często oglądam filmy z egzekucji i przemówienia AH. Do tego mam 29 i w ogóle nie umiem podrywać. Ale pytanie: JAK PRZESTAĆ O NIEJ MYŚLEĆ, SKORO CODZIENNIE SIĘ Z NIĄ WIDUJĘ? Ktoś tu nie umie czytać ze zrozumieniem...

Gość gość
nabijam sie juz od dluzszego czasu:-D przed chwila czytalem o lasce ktora daje ksiedzu i twierdzi,ze rozbil jej malzenstwo:-D innym razem o lasce ktora klamie,ze kupila buty taniej mezowi:-D albo jak to cycki maja znaczenie i,ze niska dziewczyna jest bee itd,itp:-D:-D:-D A Ty no trudno musisz sie pomeczyc:-D

Gość gość
to jest najsmieszniejsze forum na ziemi,wiec co sobie radochy z czytania bede odmawial:-D:-D

28.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość - uważaj, bo korzenie zapuścisz i nie wyjdziesz

Gość gość
korzenie? wirtualnie sie nie da:-D a zostac zostane bo jak pisal juz od dluzszego czasu z was leje:-D A jaki ubaw ma biuro jak im czytam:-D jestescie the best:-D:-D

Gość gość
:):):)

Gość gość
to jakies zaklecie? czary tez rzucacie?:-D

To język anglosaski. Napisałem, że" Prawdziwie wierzę w to, że jesteśmy najlepsi"

Gość gość
uuu to sory takiego nie znam:-P :-D