Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Studentka prosi o pomoc do mgr ankieta

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, mam na imię Martyna. Zwracam się do Was z prośbą o pomoc przy zebraniu danych do mojej pracy magisterskiej. Jestem studentką psychologii i interesuję się tematyką zaburzeń afektywnych. Proszę Was uprzejmie o wypełnienie ankiety, która umożliwi mi napisanie pracy. Zajmuje to około 10-15 minut. Ankieta jest dla każdego, niezależnie od stanu zdrowia psychofizycznego bit.(spacja)ly1eEsHuu Niestety link trzeba ręcznie przekopiować do paska przeglądarki i wyrzucić spację. Dziękuję bardzo, Martyna

Gość psychicznie zdrowy
pocałuj mnie w doopala :p

Gość gość
martyna ****asz się po akademikach,dajesz d**y po dyskotekach a ja mam tracić swój cenny czas aby wypełniac jakies idiotyczne ankiety!? chyba cię poyebało

Gość gość
Studentka psychologii i prośba na kafe?Jakbyś był studentką resocjalizacji, to bym jeszcze zrozumiała, przecież tutaj siedzi motłoch i patologia, sama niziny społeczne.Wchodze w pracy i czytamy razem z dziewczynami, takich ludzi nigdzie w żyiu nie spotkałam, każdy temat wali plebsem.Weż się MArtyna ogarnij i nie zawracaj ludziom d.upy .

Gość gość
to masz ciekawą pracę jak możesz surfować po niszowych forach,pewnie robisz to między czyszczeniem jednego kibla a drugiego,nieżle jestes poy*****,co za g***o tu siedzi:-(

Gość gość
Mam super pracę, ale lubimy na debili sobie popatrzeć, takich nigdzie poza kafe nie ma.Całe biuro ma zawsze ubaw, ja czasem nawet i na kafe piszę, czasem takie proste atrakcje bywają w pracy, jakbyś pracowała, to być wiedziała, a nie tylko kible znasz:) Kazdy ocenia według siebie:)