Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niemowle na wakacjach

Polecane posty

Gość gość

zabierałyście na wakacyjne wyjazdy za granicę niemowlęta? ile miały miesięcy i jak wspominacie takei wyjazdy? czy jak dziecko skończy te 3 miesiące to można juz myslec o wyjeżdzie czy lepiej odpuscic sobie w tym roku całkiem.

Gość gość
Odpuść sobie do roku ja właśnie wyszłam ze szpitala z dzueckiem jest dużo bakterii w powietrzu wiec samolot to na sto proc coś złapie będziesz miała problem jak dzuecko ma 3 mc to gdzieś w Polsce możecie samochodem ale broń Boże do centrów handlowych ja tak chodziłam do centrów handlowych i córka 2 mc dostała zapalenia ucha środkowego od bakterii nur od zawyżania 2 tyg w szpitalu na anty

Gość gość
ja sie wybierałam samochodem, nie samolotem. i znam warunki - nie powinno tez juz byc tłumów

Gość gość
a dlaczego miałabyś odpuszczać ,mój drugi syn w swoją pierwszą zagraniczną podróż pojechał jak miał 2,5 mies ,tak do 9 mies wspominam najlepsze spędzanie wolnego czasu z nim bo potem już nie ma odpoczynku bieganina za dzieckiem .Z pierwszym synem pojechaliśmy w pierwszą podróż jak miał 4 tyg z Gdańska do Zakopanego autem i zwiedzaliśmy pobliskie miasta w Polsce i na Słowacji ,z nim to do tej pory jest fajnie bo on zawsze grzeczny a podróżował z nami i za granicę i w Polsce i autem ,promem ,samolotem z drugim wyjeżdżamy ma 3 lata i 3 mies ale jest dosyć *****iwy ,dziki na lotnisku mi zwiał nie raz .Więc jedź kobieto i ciesz się że dziecko małe ,głównie śpi nie biega nie raczkuje .

Gość gość
wlasnie dlatego chce jechac, pewnie bede karmic piersia wiec bedzie mega wygodnie (to nie moje pierwsze dziecko ale przy pierwszym balam sie wszystkiego), male w wózku albo na piersi a ja na leżaku albo w basenie i git. warunki b. dobre, towarzystwo tez. tylko wszystcy mi piorą mózg ze oszalałam z takim maluchem jechac za granice. no spoko kilkanascie godzin w samochodzie moze byc trudne, z drugiej strony jadac na noc bede robic przerwy na karmienie i tyle. za granica tez maja lekarzy jakby co, nie?

Gość gość
Temat o wakacjach a jakaś lebioda pisze o centrach handlowych :D Matko!

Gość gość
Daj spokój autorko nie myśl z góry o lekarzach ,będzie fajnie jedź .

Gość gość
no tak sie po prostu zdarza czasami :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0