Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoOoOser

Flirt z piękną aptekarką :D

Polecane posty

Gość gość
A chociaz wolna, czy znowu mężatka?

Mężatka prawdopodobnie, ma jakieś obrączki, pierścionki. Ale sama mnie zaczepia. :D Świetna. Śliczna, ok 40-tki, do tego na wysokim poziomie, wesoła, inteligentna, żartujemy sobie.

🖐️ Nie wiem, ale jak na mężatkę, to trochę dziwne, że tak flirtuje. Micha mi się teraz cały czas cieszy. :D Później do sklepu poszedłem, też uśmiech na gębie miałem cały czas. Teraz ćwiczę. :)

Gość gość
Nie ekscytuj się tak :) to pewnie zwykła farmaceutka, a nie żadna aptekarka.

Tak, ale z drugiej strony nie mogę się na niczym skupić, jestem podekscytowany. :D Muszę pomyśleć jak to rozegrać.

Gość gość
jest miła, widzi że jesteś nieśmiały i próbuje cie zawstydzić, a ty się podniecasz ha ha

Gość gość
wygłupy i prowokacje to domena gimnazjalistek i nastolatek. Dojrzałe kobiety nauczyły się nie owijać w bawełnę i wykazywać zainteresowanie. Atakuj, a nóż widelec coś z tego wyjdzie

Będzie trzeba to wybadać, czy flirtuje dla sportu, czy na prawdę czegoś chce. :classic_cool:

Gość gość
naprawdę myślisz że czegoś chce? IDIOTA

Dobre było jeszcze, że miałem 50 zł całe i drobne jakieś, zakupy były za 4 zł. Drobne chciała, a ja mówię, że koło 3,80 mam drobnych. To ona powiedziała, że mi rabat zrobi. Ja tak liczę drobne, i robię minę, kręce nosem. A ona się śmieje i nie będzie? A ja, 3,80 chyba nie...mam 3,76. Ona okej. I jeszcze do mnie że mnie oskubała. Spoko. ;)

Już na początku było widać różnicę. Ja wchodzę mówię dzień dobry, czy są X? Ona lekko zalotnym tonem: Są, są....niezbędne w każdej aptece...

jak będziesz rozmawiał z aptekarką to opowiedz nam naszym topiku dla prawików :)

Gość gość
_BLE BLE_ jak będziesz rozmawiał z aptekarką to opowiedz nam naszym topiku dla prawików x taa, nie dość że prawik to jeszcze pisze na kobiecym forum ha ha ŻARTUJESZ GEJU?

Gość gość
następnym razem kup kondomy :P