Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość silniiiie zawstydzona pytaniem

Dziwne COŚ po okresie POMÓŻCIE

Polecane posty

Gość silniiiie zawstydzona pytaniem

Słuchajcie, mam wstydliwy problem. Dwa dni temu skończyłam okres. Wczoraj ostro poćwiczyłam na brzuch (sporo ćwiczeń na mięśnie podbrzusza) i w ogóle duży wysiłek fizyczny i zaczęłam plamić... ale... taką wodnistą, ciemnobrązową wydzieliną bardzo RZADKIEJ konsystencji - jak woda. No i ta niby krew/wydzielina ma bardzo nieprzyjemny zapach. Porównałabym to do gnijącego mięsa albo starej psującej się krwi. Wiem, obrzydliwie i przepraszam za to. Na pewno to COŚ wydobywa się z macicy bo jak zbadałam się palcem to po uciśnięciu szyjki (bardzo rozpulchniona i powiększona) wydobyła się tego czegoś większa ilość. Przeraziłam się i myślę czy nie polecieć dziś prywatnie do ginekologa. A może to macica się oczyszcza pobudzona przez wysiłek fizyczny. Poza tym nie mam żadnych bóli, swędzenia, pieczenia. Żadnych objawów. Poza zakwasami. ;) Aha... okres miałam normalny. Współżyję regularnie. Nie zażywam antykoncepcji hormonalnej. Jeszcze raz przepraszam za obrzydliwość postu ale nie wiem czy próbować się wcisnąć na wizytę u gina czy to może resztki okresu, które nie wypłynęły normalnie. Jak myślicie?

moze to byc jeszcze resztka okresu:) a ze ma taki zapach no coz, ta krew nim sie wydobedzie na zewnatrz to troche trwa wiec jak na moje oko nie powinnas sie martwic, chociaz plamienia nie sa normalne,ale jesli zdarzaja sie one zaraz po miesiaczce to raczej ok. a do lekarza mozesz isc sie przebadac.

Gość gość
a nie podejrzewasz nadżerki????.Ona może dawać takie objawy. Używaj czegoś antybakteryjnego osłonowo do mycia,jakiś płyn do hieginy intymnej albo provag żel,żeby nie rozwinęła się infekcja.Krew to dobra pożywka dla bakterii. I czym prędzej do lekarza i na cytologię jeśli dawno nie robiłaś.