Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

"ten" garnitur

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Hej :) szukam w krk salonu z mod膮 m臋sk膮 gdzie jest mo偶liwo艣膰 zam贸wienia niepowtarzanego garnituru. Zaczynaj膮c od materia艂u, przez kr贸j, wzory i na kolorze ko艅cz膮c, dodatkowo szytego na miar臋. Za 3 miesi膮ce wychodz臋 za m膮偶 i nasza uroczysto艣膰 od podstaw jest wyj膮tkowa. Jak z moj膮 sukni膮 nie by艂o problemu, tak ze strojem dla narzeczonego owszem. Krawcowa odpada, bo potrzebujemy firmy kt贸ra si臋 na tym zna od "podszewki", a znalezienie czego艣 o czym my艣limy jest praktycznie niemo偶liwe. Zna kto艣 co艣?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Krolowa jest tylko jedna
a skad jestes? znam fajna pracownie krawiecka w Laskach pod Warszawa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W Krakowie mo偶esz bez problemu zam贸wi膰 taki garnitur w salonach Evita, maj膮 serwis szycia na miar臋 linii Corpus Line. Wszystko idealnie dopasowane do sylwetki, du偶y wyb贸r tkanin i jako艣膰 gwarantowana przez niemieck膮 fabryk臋. Polecam! Tu masz stron臋 z ofert膮 http://evita.com.pl/r,171.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc mercedes
witam,w katowicach tez kupisz taki garniak szyty na miare,w艂a艣ciwie tworzysz go sam od podstaw ,koszt ko艂o 4 tys,ale napewno materia艂y s膮 warte godne tego produktu,tym bardziej ze mam juz jeden garnitur okazjonalny z wilvorsta i jestem zadowolony,polecam sklep na chopina,evita

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc mirek
do gosc mercedes mam pytanie,nie wiesz czy jesli mam nietypow膮 sylwetke,to bedzie dla nich jakis problem?bo we wszystkich sklepach jak wchodze to kiwi膮 g艂owami ze nie ma takich;-(zostaje dla mnie tylko dres

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 nie z Krakowa
W Krakowie jest 艣wietny zak艂ad krawiecki. Dane adresowe na stronie http://www.turbasa.pl/pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc mercedes
do gosc mirek mozesz w ciemno jechac do evity,sylwetka nie ma tu nic do rzeczy,naprawde jest to szycie na miare,p艂acisz za to wiec jest to takie solidne branie miar.spr贸buj um贸w sie i zobaczysz ze warto,ze oni sie na tym znaj膮,polecam!

Udost臋pnij ten post