Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jej pierwszy raz

Polecane posty

Gość gość

czesc. nie planowaliśmy jeszcze z dziewczyną współżycia bo jesteśmy ze sobą dosyć krotko, ona nie ma żadnych doświadczeń i nie robiła tego z nikim, ja z poprzednią dziewczyną robiłem to regularnie. kilka dni temu mimo ze mielismy poczekać stało sie :-P podobało jej sie jak ją dotykam i chciala spróbować. trapi mnie jedna rzecz, w pewnym momencie powiedziala ze "wystarczy" i musieliśmy przerwać. przytuliła sie i momentalnie uspokoiła. powiedziala ze na początku troche ją bolało a potem bylo jej cudownie, widzialem tez sam ze odpłynęła. mi daleko bylo do wytrysku, i nie sądzę ze ona doszła tak szybko, po za tym poprzednia dziewczyna gdy dochodziła to czułem to na dole wyraźnie i po jej zachowaniu mogłem to stwierdzić ze ma odlot na maxa. dlatego zastanawiam sie czemu chciala przerwać choć bylo bardzo dobrze? czy dziewczyna może uznać ze wystarczy jej tyle i koniec choć nie miała orgazmu? bo wątpię ze miała. ból byl tylko na początku potem nie. co wy na to? podpowie ktoś?

Gość gość
pomóżcie dziewczyny proszę

Gość gość
nie fantazjuj prawiku

Gość gość
zazdrościsz? :-P jak miło :-)

Gość gość
czego? mój facet ma seks niemal codziennie ze mną, a ty tylko fantazje

Gość gość
nie mam zamiaru przekonywać cie czy to prawda czy nie. jestem tu w innej sprawie. wiec spadaj łaskawie jak nie chcesz pomóc!

jeśli wie, że z poprzednią dziewczyną uprawiałeś seks, to moze chciała Ci pokazać, ze jest jej dobrze, żebys sie nie rozczarował? Nie rozkminiałabym tego tak, tylko zobaczyła jak będzie dalej.

Gość gość
no wreszcie ktoś w porządku przyszedl, witam serdecznie :-) nie opowiadałem jej o swojej przeszłości bo mi powiedziala ze moze byc zazdrosna o byłe. jestem pewny ze bylo wszystko dobrze, zastanawiam sie czemu chciala przerwać, czy doszła tak szybko, czy uznała ze wystarczy?

Gość jolcia84
raczej nie licz na to, ze było "aż tak dobrze" . Pamiętam doskonale swój pierwszy raz i na początku bolało, rzeczywiście, ale potem też, bo przecież najpierw jakby to powiedzieć "kaleczysz" dziewczynę, a potem drażnisz tę ranę nadal. Więc raczej chciała, żebyś czuł się dobrze, a swoja przyjemność postawiła na drugim planie. Moim zdaniem ta przerwa spowodowana była niczym innym jak bólem.

no może nie opowiadałeś, ale pewnie założyła, ze z kimś tam już byłeś. Kobiety tak czasem mają, ze pomimo braku orgazmu, jednak udają, żeby facet poczuł się doceniony. Też myślę, ze przerwała bo ją bolało.