Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Duży problem

Nieprzyjemny zapach.

Polecane posty

Gość Duży problem

Witam, Mam problem z nieprzyjemnym zapachem miejsc intymnych. Byłam juz u ginekologa brałam juz rozne leki, na bakteryjne zapalenie pochwy i na grzybice i rzesistka, lekarz tak troche strzelala z zapisaniem lekow, bo stwierdzil ze nie mam zadnych objawow i wszystko wyglada zdrowo. Robilam tez posiew wymazu z pochwy, nic nie wychodowano, cytologia tez wzorowa. Bardzo dbam o higiene podmywam sie dwa razy dziennie plynem do higieny intymnej. Łykam probiotyki dla kobiet. Nosze zawsze swieza bawelniana bielizne, zawsze swieze czyste spodnie, a zapach dalej jest. Nie wiem juz jak sobie z tym radzic. Moze ktos ma jakies rady?

Gość gość
spróbuj zwrócić uwagę na to, co jesz ja na przykład nie mogę jeść surowej cebuli, bo po niej czuję cebulę właśnie z miejsc intymnych podobnie mam po rybach wędzonych i to wcale nie jest żart :) spróbuj przez jakiś czas jeść tylko bardzo delikatne w zapachu produkty i zobacz, czy będzie różnica oglądałam program na BBC o dziewczynie, która miała podobny problem i okazało się, że ma nietolerancję pokarmową jakiejś substancji, która jest w herbacie i czymś jeszcze i jak wyeliminowała ją z diety, to zapach też zniknął

Gość Duży problem
UP

Gość gość
boś spaślak to capisz