Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak śpią Wasze 3 latki ?

Polecane posty

Gość gość

w dzień ? wieczorem -jakie godz ?moja ostatnio wstaje o 6 , albo i przed i nie chce dalej spać, trochę kiepsko szczególnie w weekend

Gość pracuje w ksiegarni
nie spia w dzien bo jest za goraco na spanie w tej temperaturze

Gość gość
moja to nawet o 5:00 potrafi sie obudzić ale koło 18:00 juz idzie spac wieć przynajmniej mam wieczór dla siebie. W dizen zasypia tylko w aucie jak gdzies jedziemy po przedszkolu.

Gość gość
mój śpi od 21 do 7 rano ,w dzień nie śpi od dawna ,zdarzy mu się zamulić np w aucie jak daleko jedziemy.

Gość gość
od ok 19-20 do 6-6.30 ale zdarzaja sie dni ze np wstanie o 5 czy przed. mi to nie przeszkadza bo sama sie bawi, czy oglada bajke, a ja dosypiam w weekend az sie wyspie czyli tak ok 7.30-8. w przedszkolu maja lezakowanie i spi ok 1-1,5 godz a w domu jesli wstanie wczesnie i poloze sie z nia zeby sie zdrzemnela to minimum 3 godziny. i wtedy ok 20,30-21 zasypia

Gość gość
Kładę ją spać 20-21, ale jak ją zostawić samopas to sama kładzie się spać dopiero po 22. Wstaje ok. 8. W dzień nie śpi w ogóle, chyba że dostanie histerii połączonej z płaczem, to po takiej akcji sama zasypia na kanapie, ale potem zasypia na noc dopiero ok. 23.

Syn śpi o 21:30 do 7:30. W dzień od 12 do 13:30-14. Tak jak leżakowanie w przedszkolu.

Gość gość
precyzyjne pytanie. Precyzyjna odpowiedź: śpi w łóżku, na leżąco. Nie chrapie. Happy ?