Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podrywy kobiet w klubach itd

Polecane posty

Gość gość

Przez lata tego się nazbierało, kobiety napiszcie podobne historie o facetach jestem ciekaw jak inni podrywają :). U mnie to wyglądało tak: - (przypadkowa laska) pyta czy mam prezerwatywę i jakiego mam dużego - (kumpla eks, ma z nim dziecko znam ją długo i wiem że jej się podobam fizycznie) pyta czy przyjechałem autem wcześniej kręci się koło mnie ociera tyłkiem przytula wypija mi piwko zagaduje itd. - (przypadkowa laska) zmuszała mnie żebym zanurzył się w jej piersiach i ją tam całował, rozbierała mnie w loży itd. - (przypadkowa laska) łapała mnie za genitalia i uśmiechała się na parkiecie - (przypadkowa laska) najpierw wbija mi się tyłkiem w małego potem obraca się patrzy w oczy i uśmiecha pożądanie prawie jej wyłaziło uszami :) - (przypadkowa laska) najpierw się uśmiecha potem jej koleżanka ją popchnęła jak wpadła na mnie skończyło się glebą na parkiecie - (przypadkowa laska) wiejska potańcówka, mówi mojej koleżance że jej się podobam i chce się ze mną umówić od tak prosto z mostu potem sama podeszła i zaprosiła do tańca.

Gość gość
Koleś sorry , ale jesteś dnem, a swojego małego traktujesz jak brudną szczotę do wycierania latryn.