Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ol

robię po kilka testów ciążowych dziennie...

Polecane posty

Gość ol
Cześć Dziewczyny :) Moja @ przyszła jak z zegarkiem w ręku w sobotę rano :( Dziś jadę do mojej Pani gin. Będziemy się przygotowywali do inseminacji. Trzymajcie kciuki :-* Miłego dnia :)

Gość gość
Może skup się na tym dziecku, które już masz? Podejrzewam, że nie służy mu sfiksowana, rozhisteryzowana mamunia, której "znudziło się" stare dziecko i chce nowego.

Gość ol
A co Ty możesz o mnie wiedzieć "gościu"? I na jakiej podstawie śmiesz twierdzić, że znudziło mi się "stare dziecko"??? Lepiej się nie udzielaj na takich forach, bo tylko zajmujesz ludziom czas na czytanie Twoich durnych wypowiedzi, po których przeczytaniu mam wrażenie, że to właśnie Ty jesteś sfrustrowana/y :)

Gość ol
A co Ty możesz o mnie wiedzieć "gościu"? I na jakiej podstawie śmiesz twierdzić, że znudziło mi się "stare dziecko"??? Lepiej się nie udzielaj na takich forach, bo tylko zajmujesz ludziom czas na czytanie Twoich durnych wypowiedzi, po których przeczytaniu mam wrażenie, że to właśnie Ty jesteś sfrustrowana/y :)

Gość gość
A myślisz, że jak to widzi Twoje dziecko? Bo ja zapamiętałam z dzieciństwa właśnie buczącą matkę, bo ona chce kolejnego dzidziusia...

Gość ol
Tak się składa, że moje dziecko ma wspaniałych, dbających o nie rodziców. Przykro mi, że masz tak przykre wspomnienia z dzieciństwa. Pozdrawiam