Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak pozbyć się pragnienia kobiet

Polecane posty

Gość gość

Mam 31 lat do związku się nie nadaję, każdy kończył się źle, ostatnia dziewczyna mnie nienawidzi, przedostatnia również, mam drobne problemy zdrowotne, problemy z potencją które leczę u specjalisty i w zasadzie już jest o wiele lepiej ale każdej to przeszkadza i tak, w dodatku nie jestem atrakcyjny fizycznie i przez to nie raz dostawałem kosza, więc stwierdziłem skoro mnie świat nie akceptuje to chce się raz na zawsze i skutecznie pozbyć tego cholernego pragnienia bycia z kimś i chęci uprawiania seksu.

Gość gość
Skoro miałeś dziewczyny to musiałeś byc dla nich atrakcyjny. Przeciez nie da sie podobac wszystkim. Dla jednych jestesmy brzydcy, dla innych ładni. Skad problemy z potencja? Psychiczne, czy alkohol i papierosy zrobiły swoje?

Gość gość
problemy z potencją w wieku 31 lat? Widać nie masz pojęcia o czym piszesz :)

Gość gość
cholesterol i brak seksu zrobił swoje, jestem szczupły ale niestety to rodzinne :( nie palę i rzadko piję.

Gość gość
Jak brak seksu moze wpływać na to, ze ci nie staje? To chyba powinno powodować problemy z za wczesnym wytryskiem. Jestes prawiczkiem?

Gość gość
Regularny seks zapobiega impotencji bo wzmaga tam krążenie proste i dlatego w moim przypadku jego unikanie (brak kobiety) dodatkowo wzmogło problemy z potencją, nie jestem prawiczkiem od dawna jak już pisałem miałem kobiety.

Gość gość
ale bujda na resorach :) masz pragnienie do kobiet i nie masturbujesz się i dodatkowo jesteś impotentem z braku krążenia w prąciu :D 🖐️

Gość gość
To sie nie podniecasz, nie onanizujesz? Moze jestes gejem, bo to co piszesz jest dziwne.

Gość gość
Są na to lekarstwa. Obecnie to żaden problem.

Gość gość
nie ma w prąciu? bo ma pront od 17 a wtedy jak doładuje to hohohoh... byleby wysiedział generalnie uważam że temat jest poważny i wymaga pocghylenia się nad nim niezbyt często bo czar pryśnie aż zanadto ;-P

Gość gość
To nie są bujdy zapytajcie seksuologa jak nie wierzycie, masturbacja nie pomoże nie będę wam tłumaczył dlaczego... lekarstwa biorę i pomagają ale to nie da się wyleczyć od tak, wymaga czasu

Gość gość
no nie wiem może masz skumulawaną koncentrację nie na tym co poczeba a lekarz to kobieta? może jakaś atrakcyjną dentystka?

Gość gość
To znajdź dziewczynę, bo skoro zachorowałeś z braku seksu, to częsty seks cie wyleczy:) a jak dziewczyny nie mozesz znaleść to w ramach terapii korzystaj z usług prostytutki:)

Gość gość
Jam masz problemy z erekcją, to szukaj dziewczyny która nie przepada za seksem i może się bez niego obejść, większość jednak lubi seks a takiej nigdy nie zadowolisz.

Gość gość
Żadna dziewczyna nie chciala by faceta, ktoremu by nie stawał, bo czułaby sie nieatrakcyjna.

Gość gość
Są dziewczyny których seks obrzydza i nie chcą go, mało takich ale są.

Gość gość
ale nie chodzi o to że mi nie staje przecież piszę że się leczę staje ale bywają gorsze dni i potrzebuję wtedy większej stymulacji, wiele zależy od tego czy jestem przemęczony czy nie wyspany itd. mogę się kochać po 3 razy dziennie przez godzinę jak mam dobry dzień więc jest coraz lepiej :)

Gość gość
Czyli po prostu brak Ci baby, a jak już ją masz to stres pewnie robi swoje, nie myśl o tym, a będzie stał zawsze kiedy trzeba.

Gość gość
Dłuższej stymulacji to jak znalazł dla dziewczyn, które potrzebują długiej "gry wstępnej":)

Gość gość
Tylko że dziewczyny potrzebujące długiej gry wstępnej na ogół chcą aby to je pieścić, a nie że ona przez godzinę robią laskę facetowi ;)

Gość gość
Skoro idzie ku lepszemu, to dlaczego chcesz podejmować tak drastyczne środki? Musisz po prostu poczekać na odpowiednią osobę :)