Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawiłam zużyty tampon w łazience

Polecane posty

Gość gość
No nie wiem jak ty, ale ja mam kosz w łazience:P ot, taka przydatna rzecz:P

Gość gość
Ja bym ci chyba natłukła, gdybym z tobą mieszkała. Jak ktoś wyżej napisał - ludzie kłada na umywalce szczoteczki do zębów, a ty połozyłas tam syfny tampon :o Już widzę, jak po wyrzuceniu wzięłabyś domestos i zdezynfekowała umywalkę, pewnie byś przetarła papierem plamę i wyszła. MASAKRYCZNE SYFIARSTWO niedobrze mi. Wyobraź sobie, że np. ten współlokator wali sobie konia nad umywalką, zachlapuje ją, a potem wyciera papierem. Po czym ty nieśwadoma kładziesz tam szczoteczkę lub dotykasz ręką. Ludzie to sa jednak obrzydliwi.

Gość gość
sam tampon nie zapcha, ale jak nawalicie tam papieru albo przy okazji walniecie kupę to i owszem. a co do kubła, ja mam ale znam takie osoby co nie mają i nie chcą mieć.

Gość gość
My nie mamy kosza w lazience

Gość gość
To może kupcie i postawcie go w łazience?:P

Gość gość
Mam nadzieję, że ten współlokator jak to zobaczył to wsadził sobie twoją szczoteczkę do zebów w d**ę. Za karę.

Gość gość
hahahaha:D

Gość gość
Jak lubi wsadzać to połączenie przyjemnego z pożytecznym :P

Gość gość
ej ale cos tu nie gra! Napisalas ze zostawilas zuzyty tampon na umywalce, zapomnialas o nim podczas wkladania nowego i zamyslilas sie czy cus.. Ja tam po kazdym sikaniu i wymienianiu tamponow myje rece wiec zaraz powinien byc kierunek: umywalka. Gdybys myla rece po grzebaniu w piczce to bys zauwazyla / wyrzucila zakrwawionego "waciaka"! Lump!

Gość gość
Ahahahaha, ale Cię przyłapała, autorko:D brawa dla Pani powyżej:D

Gość gość
"Mam nadzieję, że ten współlokator jak to zobaczył to wsadził sobie twoją szczoteczkę do zebów w d**ę. Za karę." :D :D :D

Gość gość
Wsadzać sobie czyjas szczotke do zebów do pupy? Fu! Brzydziłoby mnie to, czyjeś zarazki ze szczotki! Fe!

Gość gość
fleja i brudaśnica. Ja zanim wyjdę z lazienki to po sobie sprzatam, sprawdzam czy nic nie zostawilam. A tampona OD RAZU po wyjeciu opakowuję w papier i wyrzucam. A ty taka fleja, w wc publicznym tez pewnie naszczasz, nasr/asz i zostawisz, co tam, sprzataczka posprzata.

Gość gość
Dziewczyny chyba nie zdają sobie sprawę,że chłopcy uwielbiają wszystko co do nich należy. Nie jest to dla chłopaka ani obrzydliwe ani przykre ,ani wstydliwe. Dla niektórych może być zabawne. Ale tampon,podpaska,chusteczka to znakomity element fetyszu. A niektórzy chłopcy gotowi są nawet żuć taki zużyty tampon by wyssać z niego krew i wydzieline,a podpaskę wyssać,chusteczki wyżuć, siki jeśli są zebrane wypić.Po dziewczynie naprawdę nic nie jest obrzydliwe ,tylko wystarczy raz spróbować.

Gość gość
facet bez kobiety może nawet zjeść zużyty tampon, by poczuć smak kobiety