Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość google chrome

jaka gwarancje daje obraczka

Polecane posty

Gość google chrome

czekam na logiczne argumenty,bo choc sama nosze obraczke jakos nie czuje tego bezpieczenstwa:Pco wam dala obraczka?pewnosc,ze maz nie zdradzi,nie zostawi??

Gość gość
mam takom z magnezu i przycionga wszystko - łożyska od wozu, podkowy i stalowe śruuby

Gość gość
to wg Ciebie obrączka jest po to żeby dawać jakąś gwarancję? nic nigdy nie da gwarancji, ślub jest pewną deklaracją, dalszym etapem związku ale nie oznacza żadnych gwarancji, ewentualnie może zwiększyć poczucie bezpieczeństwa i stabilizacji

Gość gość
to po co w takim razie takie cisnienie na slub?:O

Gość kiki szminellka
żadnej

Gość gość
pozycja zony w swietle prawa jest nieporownywalnie lepsza niz konkubiny

Gość gość
gwarancje koniecznosci poniesienia kosztow sadowych w przypadku rozwodu

Gość no chyba że
mąż będzie miał kredyty czy inne długi to wtedy pozycja żony już nie jest taka dobra :D

Gość gość
gościu 14:54 ja nie miałam ciśnienia na ślub, więc tu już by musiały wypowiedzieć się te które mają czy miały ;) nie powiem,że bycie żoną nie jest bardziej satysfakcjonujące niż wieczną narzeczoną czy konkubiną, wg mnie ma wiele zalet, natomiast GWARANCJI nie daje żadnych.

Gość gość
kobieto ale jak gwarancje ma ci dac ta obraczka? niby o czym myslisz? bo jezeli o tym ze maz nie zdradzi cie tylko dlatego ze ma obraczke na palcu to bardzo grubo sie mylisz moze to zrobic ale nie musi, fakt ze jest zaoobraczkowany nie ma tutaj nic do rzeczy. jak i to ze nie odejdzie,przeciez zycie pisze rozne scenariusze rozne rzeczy o ktorych nie wiemy a nagle sa naszym udzialem. zreszta to samo dotyczy rowniez Ciebie to działa w 2 strony.wiec jedyna gwarancja noszenia obraczki to chyba tylko to ze musisz nauczyc sie wypracowwac kompromis i znalezc zloty srodek na zwiazek