Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malpiszonek

Pilne . Pomocy !!

Polecane posty

witam czy która z was miała taka sytuacje ze dzwonili do was z propozycja 7 książek dla dziecka i prezent dla mamy za jedyne 99 zł iz wypisywało się jakiieś kartki w szpitalu do wyprawki na wyjsciu ze szpitala ? iż do mnie dzwonili ale nie bardzo zrozumiałąm skąd i co to za nazwa była do mi podawała

Gość gość
No niestety.. znam ten ból. Pewnie dostałaś takie kartony z pierdółkami dla dziecka.. różowy karton i niebieski. Tam sie wypełniało takie świstki. I cóż.. te cholery dzwonią, piszą. Nie odczepisz się. Mnie namawiali na jakiś język obcy, jakieś książki też wciskali. Na szczeście szybko przestali dzwonić. Ale do tej pory (a dziecko ma już dobrze ponad rok) dostaję smsy, że wyślij x na numer y czy chcesz książkę, krzesełko, pampersy i inne rzeczy. Że nagroda gwarantowana. I często jest imiennie: Pani "aaa" mamy dla pani syna "yyy" zestaw... masakra. I ciągle coś pocztą przychodzi. Ja smsy olewam, telefonistki pogoniłam.

no właśnie dzwoniłą do mnie babka dzisiaj niestety z zastrzeżonego i pow ze mi to wysle chociaż ja tego nie chce i chciałam do nich tam zadzwonić myślałam może ze któraś z was zna ta firme co bym poszukała nr w necie po nazwie i zadzwoniła bo nie jest mi to potrzebne. jeszcze do mnie powiedziała ze wysle to kurierem nic przy kurierze nie mam płacić tylko im na konto wysłac ze tam w środku bedzie nr rachunku

a nie dałą mi dojśc do słowa powiedziałą swoje i ja praktycznie nie mogłam nic powiedziec bo tak mi gadała i się rozł jak powiedziałą wszystko swoje .

Gość gość
Nic nie bierz, na nic się nie zgadzaj. Albo się rozłącz, jak ktoś nie chce słuchać. Jak przyjdzie jakaś podejrzana paczka też nie przyjmuj (chyba, że to będzie z bobovity czy hippa.. tam jest książeczka o wprowadzaniu pokarmów itp.) Ale jakieś podejrzane firmy, książki, zabawki i inne cuda... nie.. potem się okaże, że masz za coś płacić itp. Ja przestałam odbierać z numerów "zastrzeżonych, nieznanych". Po prostu rozłączam połączenie.W końcu wiedzą, że się nie dodzwonią.