Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zona status niewolnicy

Polecane posty

Gość gość

dlaczego kobiety musza uslugiwac w domu za darmo?

Gość gość
nie muszą, ale są takie idiotki które na to idą

Gość gość
jeśli chcą być żonami, to nie mają wyboru. Alternatywa dla kobiety, to bycie starą panną, wtedy ,oprócz kota, nie trzeba nikomu usługiwać.

Gość gość
chodzi o to zeby byc zona-partnerka a nie darmowa sluzba do spelniania zachcianek .

Gość gość
W polsce niestety duży wpływ ma na to katolicka ,,kultura,, i finanse. Facet zazwyczaj u nas zarabia więcej i wykorzystuje tą przewagę w domu.

Gość gość
szukam mezczyzny ktory po pracy ugotuje mi obiad i przygotuje sukienke na wyjscie do kolezanek ,a wieczorem musi mi zrobic dobry oral bo jak nie to go zdradze.

Gość gość
jak sie dzieli forsa to fajnie ,moge sprzatac po nim.

Gość gość
a muszą? kurcze, jestem żoną i nie wiedziałam,że powinnam komuś za darmo usługiwać... mam jakiś dziwny związek w takim razie, bo u nas nikt nikomu nie usługuje a obowiązki domowe mam zarówno ja jak i mąż...

Gość gość
naprawde dziwny bo moje kumpelki -wszystkie usluguja.

Gość Ale to już było
To już nie te czasy.Skoro nauczyłyście swoich mężusiów podstawiać pod nos, to tak macie.Oboje z mężem pracujemy i razem wspólnie robimy w domu wszystko.Sprzątamy, gotujemy idziemy na zakupy.Rano mąż sam przygotowuje sobie śniadanie.Gdy wstanę wcześniej od męża wówczas szykuję do pracy kanapki ja.

Żona to już może za darmoszkę mężusia obsługiwać. Wtedy jest wszystko okej. Bo jak jest w związku bez ślubu to wtedy jest darmową doopodajką, kucharką i sprzątaczką, ale żona to już może sprzątać, gotować i prać do woli :)

Gość gość
U mnie po pracy kobiety czasem robią sobie herbatę i mówią: posiedzę sobie tu jeszcze, bo przynajmniej spokój, a w domu to od razu - a co kupiłaś? co na obiad? kiedy obiad? Ja się w takiej roli nie widzę, więc jak nie znajdę faceta, który ma tak jak ja dwie ręce do roboty, to za żaden mąż nie wyjdę.

Gość gość
nie zgadzam się ,że zonki tak uczą mężusiów. Kobiety WYCHOWUJCIE SYNÓW ZGODNIE Z GENDER, to inne kobiety nie bedą miały takich problemów. Ale pewnie sporo z was opluwa ten gender !

Gość gość
zarówno mamusie jak i żony tak uczą facetów, wystarczy od początku związku nie naskakiwać facetowi tylko robić wszystko wspólnie... a poza tym widocznie tym żonom pasuje taki układ gdzie "usługują" mężowi skoro nic z tym nie zrobią...

Gość gość
dobre pytanie...

Gość gość
sprzątaczka dostaje pieniądze a typowa kura domowa idiotka zapierdala całe życie nie dostając pensji :O żal.pl

Gość gość
kobiety które marzą by zostać matkami mają niższe IQ od kobiet obojętnych w kwestii macierzyństwa - donoszą naukowcy