Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Demakijaż twarzy

Polecane posty

Gość gość

hej, czy ktoś z Was słyszał może o piance firmy ENIO? mam bardzo wrażliwą cerę poleciła mi ją moja kosmetyczka, do której regularnie chodzę, ale ja nie jestem do końca pewna i szukam opinii innych. I chciałabym się dowiedzieć czy ktoś ją już stosuje. Pozdrawiam.

Gość gość
Nie nikt nie słyszał. Ja ostatnio robię demakijaż olejkiem a następnie pianką i zmywam wodą. To taka nowość firmy Bandi, bez SLS, a bardzo mocno się pieni. Skora po tych kosmetykach jest bardzo dobrze domyta i gładka.

Gość gość
olejek myjący to nowość? :D od kiedy?

Gość gość
Olejek do demakijażu nie jest nowością. Firma Bandi ma go w nowościach, bo niedawno go wprowadzili do sprzedaży. Czytaj ze zrozumieniem, a nie wysmiewasz od razu.

Gość gość
O żelu do demakijażu wczoraj napisałam post usmiech.gif Jest to jedna z propozycji , wszystko zależy od cery. Zapraszam na bloga i fun page - niedługo będą konkursy. Możliwe też , że opiszę swoją metamorfozę z ciemnych na blond usmiech.gif http://beautyandchoice.blogspot.com/ https://www.facebook.com/beautyandchoice Pozdrawiam serdecznie dziewczyny.

Gość MichalinaMichalina
A co myślicie, aby do demakijażu stosować suche bawełniane chusteczki kosmetyczne? Kupiłam takie chusteczki Tami MyCare w Rossmannie, zwilżam je ciepłą wodą i makijaż usuwają bardzo dobrze, a co najważniejsze są delikatne.

Jak najbardziej suche chusteczki do demakijażu to dobry pomysł, chociaż niektórzy muszą pewnie i tak użyć jakiegoś płynu, aby usunąć makijaż, ale można tych chusteczek Tami MyCare z Rossmanna używać też z płynem, zamiast wacików.