Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest tu ktos kto pracuje w zusie

Polecane posty

Gość gość

do osob pracujacych w zusie, jakie konsekwencje poniose za to ze nie zrobilam szkolenia e-learningowego z fw? mialam 2 tyg ale mialam mostwo pracy i zostawilam je na ostatni dzien, wykonalam 20 proc. i zawiesil sie program i nie mozna juz bylo wejsc w szkolenia. jestem nowa i kolezanka z pokoju mnie straszy ze bede wzywana do samego dyrektora.

Gość gość
halo

Gość gość
halo

Gość gość
tez pracuje w rozliczeniach. szkolenie juz zaliczylam wiec nie wiem jakie moga byc konsekwencje.ale najlepij jak w poniedzialek sama sie zglosisz do osoby ktora kieruje tym szkoleniem i powiesz jej o tymi naczelnikowi. swoja droga mimo nawlu pracy nie warto tego zostawiac na ostatni dzien.ja robilam to po troche czasami od ran a czasami na koniec dnia. rozliczenia to najgorszy syf niestety. pracuje 2,5 roku i mam szczerze dosyc. wczoraj tez mielismy akcje rozliczania kont do wpisu do CRNN. konta syfne a masz 1h na rozliczenie i podanie stanu zadluzenia. odwalilam to pi razy drzwi. watpie zeby bylo wszystko podane dobrze. ale tak wlasnie wyglada praca w rksach, przy takiej ilosci trudno o jakosc

Gość gość
Pracujący w ZUS wykonuja antyludzka pracę .To osoby przesladujace innych

Gość gość
Mysle, ze dyrekcji nikt nie bedzie tym szkoleniem zawracac glowy. Dostaniesz zapewnw drugi termin ale na przyszlosc lepiej si pilnowac.