Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Wasze niemowleta pija mleko spokojnie

Polecane posty

Gość gość

bez wzg;edu na to czy karmione MM czy KP ? mam 8 miesiecznego syna, ktory pije mleko bardzo niespokojnie, macha nogami, lapie za wszytsko raczkwami.W efekcie krzytusi sie co chwile, placze i pozniej nie chce pic mleka

Gość gość
haloooo

Gość to żart chyba
moje pije spokojnie

Gość gość
Syn ma rok i zawsze wiercił się przy mleku. Teraz jest trochę lepiej bo sam sobie trzyma butelkę. Ale jak pił mleko wcześniej to rączki i nóżki były w ruchu.

Gość gość
Najbardziej nerwowo pil jak pil zwykle mmi dokuczal mu refluks. Caly sie wyginal. Potem przeszedl na pepti i sie uspokoil ale np.jak pije na lozku to nogi zarzuca na mnie,w reku musi cos trzymac,bawic sie jakas zabawka,rwac chusteczke,sciskac gruszke do nosa;) jak lezy w lozeczku to zaezuca nogi na szczebelki. Jak trzyma butelke to wciska paluszkiem ta czesc smoka co mu wystaje z buzi;) wiec ogolnie spokojnie nie pije,musi cos robic i nogi trzyma w gorze.

Gość gość
Zapomnialam dodac,ze ma rok skonczony. A i czasami jak pije i jest zmeczony to potrafi w trakcie picia odwrocic sie na brzuch i jak ma duzo w butelce to i tak pic.

Gość gość
Hihi jakbym o moim kochanym bączku czytała. :)

Gość gość
Mój jak pije mleko to ciągnie mnie za bluzkę i macha nogami.

Gość gość
Moj jeszcze potrafi to co ma w reku wkladac mi do buzi:P

Gość gość
a moj jak pije mleko to lezy spokojnie i trzyma sobie butlę. nogi ma do gory podwinięte i nie wyjmie butli z buzi dopóki nie wyciągnie do dna tego co w niej jest :) ma 10,5 mca :P

Gość gość
:) mój zaczął trzymać butlę sam dopiero po 11stym miesiącu. Machanie rączkami mu nie pozwalało opanować tej sztuki. Mleko pije do końca. Wody bierze łyk i resztę wylewa i rozmazuje :)