Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety, ile macie wzrostu i ile ważycie?

Polecane posty

Gość gość
e tam chudziutkie,to zależy od budowy ja ważę 47kg niska nie jestem i jakoś specjalnie na anorektyczkę nie wyglądam bo cycki są:) .Rozmiaru 36 nie noszę bo rękawy za krótkie więc 38jeśli coś luźniejszego,ostatnio kupowałam suknię ślubną i jest 34 z małą przeróbką na biust bo się gniótł:)

Gość gość
WAGA NIC NIE ZNACZY TO TYLKO LICZBA Ja mam 166 cm i ważę 60 kg. jestem szczupła i wysportowana, zanim zaczęłam ćwiczyć rok temu to ważyłam 58 kg. teraz mam mięśnie a tłuszcz z ramion, brzucha, ud zniknął (prawie całkiem)

Gość gość
do wakacji zgubisz jak nic,laska na plaży nowa wylegnie:)

Gość gość
180/60. zawsze ważyłam w granicach 50-53 i czuję się teraz strasznie grubo, jakkolwiek śmiesznie to może dla kogoś brzemieć

Gość gość
159/48kg ;p

Gość gość
a ja mam 16a ważę 71 i czuję się swietnie

Gość gość
Ja mam 168 i 68 kg ważę, niby powinnam mieć 58kg idealną wagę ale jak rok temu ważyłam 57kg to wszyscy mówili, że jestem za koścista nawet mój chłopak. Teraz mimo 10kg więcej mam płaski brzuch zero boczków a trochę z tej wagi to też mięśnie bo od roku trenuję. Także dziewczyny nie sugerujcie się liczbami bo na każdej tłuszcz inaczej się układa, każda ma inną szerokość bioder i masę mięśniową, czasem ta co więcej waży ma lepiej rozłożony tłuszczyk niż taka leciutka a chyba lepiej jest dobrze prezentować się wzrokowo niż cieszyć cyferkami na wadze :P

Gość gość
164cm i 55kg, ćwiczę i z tą wagą czuję się najlepiej

Gość frunia90
mam 161cm a moja waga 72, przed ciaza wage miałam 57kg i ciężko wrocic do poprzedniej