Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebne do mojej pracy

jak patologiczne rodziny spedzaja wolny czas?

Polecane posty

trochę kontowersyjnie to sformułowałam... :) już tlumacze o co mi chodzi napiszcie proszę, jak wolną niedziele w XXI wieku spedza rodzina z dziecmi czyli np.: -spacer po galerii -obiad w mcdonaldzie -przesiadywanie przed tv i każdy z własnym srajfonem i tabletem w reku itp wierze w was i wasze pomysły :)

Gość gość
To ludzie majacy dzieci sa od razu patologia?! :o nie rozumiem o co ci chodzi autorko.

Gość gość
Corka lat 17 sie k***i w galerii Syn 8 lat z wlasnym ipadem zamkniety w pokoju a ja wale ze starym browary

Gość gość
hehehehe

Gość gość
ja jetsem patologiczna, kazdy dzien mam wolny. Syn ogląda tv, a ja siedze przed kompem i pije piwo, gram w gry albo czytam pierdoły. CZasem chodze na konie. Albo do sklepu.

do kogos z 19.30 sorry ale nawet nie chce mi się Tobie tlumaczyc.... to bylaby tylko strata czasu, nie ten poziom inteligencji

Gość gość
patologia do mcdonalda nie chodzi. do mcdonalda chodzi middle class.

Gość gość
patologia w niedziele leczy kaca, a dzieci siedzą przed tv. to co podałaś to raczej standard niestety a nie patologia

middle class :D to poproszę inne propozycje spędzania wolnego czasu przez midde class :D

Gość gość
potwierdzam, do MAca chodzi zamozniejsza czesc połeczeństwa, nawet nie przecietna, bo tam b drogo, mnie raz w roku stac ... Do galerii tez zule nie chodza, jakos nie widuje, nawet nie wiem jak to robia, pewnie ich wywalaja, zeby zle nie wyglądało

Gość gość
yyy patologia to pewnie ogląda w tv jakiś taniec z gwiazdami albo inne badziewie, które jest aktualnie na topie albo popijają piwko z rodziną lub znajomymi narzekając na wszystko i wszystkich dookoła

no dawac, dawac :)

Gość gość
Siadamy z Bogdanem na ławce przed blokiem, dzieci bawią się a my łojimy winiacz za winiaczem.

Gość gość
Qrwa mać. Ty stara głupia ruro. Myslisz, ze mnie stac na jakies donaldy? donalda to ja codziennie w swoim tv widzę. Myslisz ze marnowalby czas na chodzenie jakies chodzenie po sklepach kurna jakis? Wlasnie wyslalem corke po browce i fajki, dwujka mlodszych dzieciuchuw siedzi pod stolem i bawi sie kosciom co to jom obgryzal po obiedzie, starsza corka poszla do jakiegos chlopa, a syn jest szefem kiboli z osidla i tam se pod smietnikiem browce popija. stara moja zara z pracy przy rybach wraca, kazalem jej c**e podmyc w pracy bo jak wroci to jej zasadze i tak sie kreci. A patologicny to my nie jestesmy tylko ten marian z naprzeciwka co to denaaturat pije a starom bije!!!

oj dziecko, dziecko... chciało Ci się tyle pisać?

Gość blondyna3333
Najpierw skończ chociaż szkołę podstawową. Naucz się formułować pytania i poznaj znaczenie słów , które zamierzasz używać, a potem popiszemy sobie.

Gość gość
srak gnoju

Gość gość
Jakie Qrwa mać dziecko ? Mam pindzisiąt lat i obraższa ty mnie smarkulo jedna. Internetów tam tego się zachciewa i obraża rodziny polskie co to sie kochaja i zyja se kurna normalnie. prace kurna pisze, a mysli na poziomie kurna patoli jakis. Nie pozdrawiam ty żesz ...pseudo magistra!

Gość gość
"potrzebne do mojej pracy" tu mama. chciałam tylko powiedzieć, że jadę do Maca i czy coś ci przywieść? Nie mogłam zapytać w prost, bo od kilku godzin siedzisz zamknięta na klucz w swoim pokoju nad komputerm i masz słuchawki na uszach. Acha, to jutro przy sobocie pójdziemy do galerii to w końcu kupię ci te buty na wiosnę, o których mówiłaś. Daj znać czy chcesz Big Maca czy może Happy Meal?

Big Maca, mamo

Gość gość
Ok skarbie. Tylko bądź miła dla tych ludzi na internecie. Pa, jutro poszalejemy w galerii, ojciec miał wypłatę ;)

wypłatę?:D to ja poproszę frytki do tego

Gość blondyna3333
wypłatę - chyba z mopsu

nie szkodzi, zawsze stówka leci:D kupię sobie nenowe legginsy

Gość gość
Co za rodzinka, co za kobiety... Mam ochotę na trójkąt z mamą i córką, bo ja kocham MC Donalda!!! Podnieca mnie to!

Gość gość
Caly tydzień kombinują w sobotę piija w niedziele kac

Gość gość
Caly tydzień kombinują w sobotę piija w niedziele kac