Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problemy nastoletniej dziewczyny. Jak pomóc?

Polecane posty

Gość gość
do bez konserwantow, nie przejmuj sie nimi, oni tak juz maja ze musza sobie wejsc miedzy slowa, najlepiej olac bo sie nie odczepia, ja juz nie zwracam uwagi

Gość gość
w jakim banku pracujesz? :classic_cool: jak sobie radzisz z brakiem kobiety/sexu??!

Gość bez konserwantow
"Lubię poćwiczyć na siłowni chociażby ale jak to się ma do tematu? Już jakaś zdesperowana kafeterianka się napaliła na Ciebie, bo jesteś dobrym, zaradnym i samotnym ojcem :D "musisz ja zapewniac ze nigdy jej nie zostawisz i ze jest WAZNA dla cibie, ja zawsze corce mowie ze jest dla mnie najwazniejsza i ze jestem dumna z niej i z ejest wartosciowa, jak jej mowie ze jest wartosciowa to tak sie usmiecha zawadiacko, zapamietaj to co napisalam" Otóż to, własnie o to chodzi

Gość gość
trole i tak sa dzielni no i mozna powiedziec lubia nasz temat bo wytrwale siedza, jak corka jego tego nie widzi co pisza to jest ok, niech se pisza, ojciec napewno olewa ich z tego co widze

Gość gość
ja p*****le a oni caly czas trole

Gość gość
Podoba Ci się Twoja córka?

Gość gość
bez konserwantow, dziekuje ze zauwazylas co napisalam ze corce trzeba mowic ze jest wartosciowa, milo mi, dzieki

Gość gość
Podoba mi się. Jest śliczną dziewczyną. ;)

Gość gość
nooo ja tez p*****le ze oni caly czas, juz ich nawet polubilam za wytrwalosc i nawet sie nie kloca, tylko sobie cos tam pisza , tylko sama nie wiem co haahah, ciagle to samo

Gość gość
Do autora! Skąd jesteś? Jak wyglądasz? Jak się ubierasz? W jakim banku pracujesz? Jak masz na imię, a jak córka? Jak się nazywacie? Nie brakuje ci sexu? Jak sobie z tym radzisz?

Gość bez konserwantow
No właśnie widzę że się przejął tą Jej "miłością" do niego wg troli. Ludzie są na prawdę straszni. Widać że facetowi bardzo zależy, że chce jej pomóc, wiele się w życiu nacierpiał a niektórzy robią sobie z tego rozrywkę. To niby tylko głupie forum ale co niektórzy nie zdają sobie sprawy że ich głupie wypowiedzi mogą wpływać na człowieka który cierpi

Gość gość
mowic mowic mowic , dziewczynom trzeba mowic, nie tak caly czas ale trzeba , ze sa piekne wyjatkowe najwazniejsze

Gość gość
głupie bo wyrażają moją opinię a nie pisanie dla jaj?

Gość gość
"gość Jak to wygląda? No przychodzi czasami do mnie w nocy, wskakuje mi pod kołdrę, przytula się i zasypiamy i tyle." O.o to właśnie sygnał!

Gość gość
gosc 02.01, do trola: ja p*****le

Gość gość
PONAWIAM!! Do autora! Skąd jesteś? Jak wyglądasz? Jak się ubierasz? W jakim banku pracujesz? Jak masz na imię, a jak córka? Jak się nazywacie? Nie brakuje ci sexu? Jak sobie z tym radzisz?

Gość gość
do troli: piszecie dla jaj? czy zeby ozywic temat? autor nie przejol sie bo jest natyle dorosly dojrzaly ze nie przejmuje sie takimi docinkami

Gość gość
Ile masz wzrostu??

Gość bez konserwantow
" głupie bo wyrażają moją opinię a nie pisanie dla jaj?" Tak głupie, wyrażasz swoją opinię nie popartą żadnymi faktami i nie myślisz o tym że po drugiej stronie siedzi człowiek który to wszystko czyta. Zero empatii. Jest mnóstwo czynników które mogły spowodować że dziewczyna chce się zabić ale Ty wolisz rzucać tylko tekstami że dziewczę kocha ojczyma. To jest ostatnia możliwość o której bym pomyslała. Twoim argumentem jest to, że ona śpi z nim i nie jest to jej biologiczny ojciec. Nie patrzysz w ogóle na wypowiedzi autora w którym nie ma kompletnie żadnego podtekstu seksualnego. Nawet mu to do głowy nie przyszło. Twoimi argumentami jest wyłącznie Twoja wyobraźnia - czyli dla mnie gówniany argument

Gość gość
ja pisze tu na kafe od prawie 2 miesiecy, na kazdym temacie tak jest, czasem mi sie tak chce smiac , kiedys pisalam w temacie jakims do rana i oni tez razem z nami non stop i pisali wciac to samo, moze to specjalnie ktos robi

Gość gość
i żeby autor się nie zdziwił że znajdzie list po śmierci córki że ona go kochała jak mężczyznę

Gość gość
192 jeśli was to ucieszy..

Gość gość
Nie patrzysz w ogóle na wypowiedzi autora w którym nie ma kompletnie żadnego podtekstu seksualnego. x POWTARZAM JA O SEKSIE NIE PISZE A O MIŁOŚCI KOBIETY DO MĘŻCZYZNY

Gość gość
Jak powinienem bliżej zbadać tą sytuację?

Gość gość
02.11.58, oni ci kazali tak pisac?

Gość bez konserwantow
Dobra koniec, zamiast z autorem (który chyba poszedł spać) to gadam z trolami. Chorego myślenia nie da się zmienić

Gość gość
no tak ty piszesz o jakiejs milosci ale czemu jako gosc, skad mamy wiedziec kto pisze, nie dziw sie, nikt sie nie podpisuje odprocz jednej pani

Gość gość
autor odpisuje co jakis czas, lepiej go teraz nie zostawiac z nimi, bo sam popadnie w depresje

Gość gość
autor napisal o 02.13

Gość gość
twojego myślenia też nie da się zmienić tylko nazywasz mnie trolem