Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poziom dzisiejszych matek

Polecane posty

Gość gość

Weszłam na to forum i ręce mi opadły... Kurcze, dział o ciąży i macierzyństwie, a wyzwiska tu leca takie, że szok. Ja mam akurat budowę pod oknem i robotnicy przeklinają, owszem, ale nawet oni nie wyzywają się co chwilę od kretynów, idiotów, brudasów, itp jak kobiety z tego forum. A przecież tu piszą matki. Ja wiem, że jesteśmy tu anonimowe, ale ja autentycznie na żadnym innym forum nie widziałam takiego chamstwa jak tu. W każdym wątku kłotnia i wyzwiska. Brak umiejętności prowadzenia rozmowy. Dramatycznie wąskie horyzonty i zerowe wysłuchanie drugiej strony. I ciągłe wywyższanie się. A przecież wychowujemy kolejne pokolenie, jakie te dzieci czerpią wzorce od takich matek? Oszukujecie same siebie, że jesteście idealnymi matkami, bo co z tego, że się starcie, żeby wszystko było idealnie, jak od środka po prostu kipi z was złość i nienawiśc do otoczenia. I to wychodzi tu na forum niestety.

Gość gość
Też jestem tym przerażona, ciekawe czy pod tym topikiem też rozpęta się burza, wyzwiska i takie tam.

Gość potrzebne do mojej pracy
popieram w całej rozciągłości! proponuje nową nazwę dla kafeteriia: -plebsoteria -rynsztokoteri -fekateria (od słowa fekalia, gdyż jest na poziomie g***a)

Gość gość
dupa!!!!!!!

Gość gość
Ale zwróćcie uwagę, że to na tym dziale jest największe chamstwo. Nawet na erotycznym czegoś takiego nie ma. Na ogólnym owszem, ale tam widać, że pisze dzieciarnia rodem z gimnazjum, więc powiedzmy, że jeszcze można przymknąc oko na niektóre wypowiedzi, choć też są żenujące. Ale tu siedzą dorosłe kobiety, które pozakładały rodziny. Kobiety, które być może spotykamy na co dzień, np. matka jakiegoś dziecka z grupy przedszkolnej, sąsiadka, koleżanka z pracy. Ja mam dośc męskie hobby i udzielam się na forum tematycznym - prawie sami faceci tam siedzą. I nigdy nie zauwazyłam, żeby tam ktoś kogoś wyzywał. A tutaj jakiś dramat.

Gość gość
Ogolnie polki maja waskie horyzonty nie tylko mamuski z kafe

Gość gość
to całe forum jakieś takie.... ostatnio wchodziłam tu 3 lata temu i było bardziej na poziomie, teraz zaglądam ale raczej nie warto

Gość gość
To zaglądaj gdzie indziej, a nie tu np: stare dewotki to coś dla ciebie;;;;

Gość gość
ani nie jestem stara a tym bardziej dewotka więc bujaj się smarku

Gość gość
Ja myslę, że one są po prostu sfrustrowane. One nie są idealne i nie mają idealnego życia - one CHCIAŁYBY takie mieć, lecz z różnych powodów nie mają. Pisywała tu kiedyś taka zalogowana dziewczyna, niejaka jagoda - wiecznie próbowała komuś dopiec i dokuczyć, a siebie samą przedstawiała w samych superlatywach - jaka to ona jest świetna i jakie ma poukładane życie. A gdzieś na forum napisała, ze ma męza alkoholika... No i to dużo tłumaczy - w życiu coś nie do końca styka, otoczenie nie podziwia, bo i nie ma za co, to chociaż na anonimowym forum można sobie ulżyć, kogoś powyzywać, bo w realu nie można. Mozna też trochę przekłamac rzeczywistośc i nie wspominać np. o dziecku z problemami w nauce, o popijającym męzu, o braku pracy, cokolwiek. Taka chwila oderwania się od szarej rzeczywistości. A że w środku zżera frustracja i zawiśc to niestety się wylewa. Nigdy, przenigdy nie uwierzę, że szczęśliwa i zadowolona z zycia osoba odczuwałaby potrzebę zwyzywania kogoś za inny sposób na życie.

Gość gklklekprkgprgrgprogp
WALCZCIE! wulgarne prostackie mamuśki kontra wysublimowane kulturalne damy rozlewam kisiel <3

Gość gość
Zamiast się żalić po prostu przestańcie tu pisać i problem z głowy.Nie podoba wam się a jednak tu piszecie...czegoś nie rozumiem

Gość gość
Kafe jest uzależniające:p