Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ladne dziewczyny czymoglybyscie pokochac chlopaka z krzywa zuchwa?

Polecane posty

Gość gość

taka asymtryczna twarza,rzucajaca sie w oczy

Gość gość
Szczerze?? Jestem podobno atrakcyjna 170 50

Gość gość
a brzydkiej dziewczyny nie pokochasz?

Gość gość
Szczerze? Jestem atrakcyjna, wszyscy tak mowia, nieraz adorowali mnie naprawde przystojni faceci; mam 170 wzrostu 51 wagi, piersi c lub d podobno jestem ladna z twarzy dlugie wlosy ciemna blondynka, niebieskie oczy, nauczycielka w szkole jezykowej, tlumaczka, niby inteligentna a od 4 lat kocham faceta zamknietego w sobie zakompleksionego ktory pracuje w zieleni i ma wielka blizne przez pol twarzy i strasznie pociete oczy i powieki.... przed wypadkiem do przystojnych nie nalezal... i co??? on ma mnie gdzies

Gość gość
jasne !!!! wyglad nie ma znaczenia !!!

Gość gość
nie ze nie ma w ogole znaczenia ale jest cala masa przypadkow kiedy podobaja sie brzydcy faceci.

Gość gość
No tak, to było do przewidzenia. Sam urodziwy nie jesteś, ale pod uwagę bierzesz tylko ładne dziewczyny. Jak dziewczyna nieładna, to "do utylizacji", a jeśli facet, to przecież "wygląd nie ma znaczenia". Tylko was prać po tych durnych pyskach, hipokryci.

Gość gość
28.03.14 dokładnie. Przeciętne dziewczyny się nie liczą? czyli coś pośredniego między ładnymi i brzydkimi... śmieszne to jest, skoro to 3/4 populacji

Gość gość
.

Gość gość
VNM to Ty? :D

Gość gość
Idiota, co za brak samokrytycyzmu. Jestes brzydki - zaslugujesz na brzydka dziewczyne, wiec odwal sie od ladnych i nie rob sobie nadziei.

Gość gość
Nigdy . Z krzywym ryjem to pod nocny sklep sie nadajesz :-)

Gość gość
az tak?:O

Gość gość
zaslugujesz, nie zaslugujesz jesli poza wygladem jestes wartosciowym czlowiekiem to jasne ale rozwalaja mnie teksty np. kolegi wazacego ponad 100 kg jak opowiadal mi ze bym na randce w ciemno z grubsza dziewczyna ( nie wiem z 80 miala tak ze zdjec sadzac) i stw do niej- to nie towja wina, z enie podobaja mi sie grube dziewczyny zero samokrytycyzmu

Gość gość
Jestem ładna i może bym Cię chciała, gdybyś MI SIĘ SPODOBAŁ, także z wyglądu. Sama mam raczej małe powodzenie, bo NIE MAM FIGURY MODELKI i nawet chudzi, grubi brzydale potrafią kręcić nosem. Jesteście denerwujący, tyle wam powiem.

Gość gość
13:17 zgadzam sie. My ich mamy chciec jakimi sa: grubi, brzydcy i z nieobcietymi paznokciami.. A od nas wymagaja cudow na kiju.

Gość gość
,,13:17 zgadzam sie. My ich mamy chciec jakimi sa: grubi, brzydcy i z nieobcietymi paznokciami.. A od nas wymagaja cudow na kiju" - otóż to. Czemu ja miałabym całe życie żyć na przysłowiowym liściu sałaty i jednocześnie zachwycać się otyłym/wychudzonym prymitywnym brzydalem? Wybieram samotność.

Nie przykro mi , nie zasługujesz hipokryto , popieram goscia 22:03 i 3:41 My mamy sie głodzic , doprowadzać do chorób a faceci maja prawo byc jakich ich natura stworzyła i jerszcze oczekiwac od nas cudów ? Pfff dobre sobie szukaj według własnewj urody .

Gość gość
Ale oni i tak zawsze znajdą wytłumaczenie, np. poszukiwanie dobrych genów dla swoich dzieci (:D). Szkoda tylko, że swoich niezbyt wysokiej jakości genów nie biorą pod uwagę.

Dokładnie śmieszni sa . Jak facet nie zbyt piękny to wmawia sobie ze wyglad nie jest wazny tylko ciekawe ze kobiet tak nie ocenie :)