Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosiaodpanatadka

co jest grane?

Polecane posty

Gość zosiaodpanatadka

Hej ludzie. Tak sie chcialam Was zapytac szanowni rodacy otoz... pozwolicie ze pierwej przedstawie Wam swoj bol posladkow. nudzi mi sie i zachodze w glowe dlaczego on nie odpisuje? Pisalam z kolega na fejsie anonimowo na poczatku, aby go lepiej poznac. Świetnie sie gadalo, ale jako ze pisalam prawde pokapowal sie po paru dniach i juz przestał odpisywac. Nie jestem paszczurem, jestem zadbana, wesoła, rozgadana lecz umiejaca sluchac dziewczyna! Okazalo sie ze laczy nas podobne spojrzenie na swiat. A tu lipa... Szczerosc jest chyba przereklamowana. Dodam iz nie jestem smarkula - mam 21 lat. Ktory facet wyjasni mi meska logikę?

Gość janusz1962
moze mu się duszno zrobiło jeśli wiesz co mam na myśli

Gość zosiaodpanatadka
Kurcze, faktycznie moglam go troszke zaspamowac.. Ze tez wczesniej o tym nie pomyslalam :/ ale jak go widze na miescie to przejdzie obok, zwiesi głowę i slowa nie powie. Nie wiem czy sie nie rozczarowal jak sie dowiedzisl. A brak mi odwagi zagadac do niego w realu. Prawie zawsze jest z kolegami..

Gość janusz1962
Ale o czym się dowiedział, co takiego strasznego mu napisałaś? Może on w realu jest nieśmiały, ośmiel go uśmiechem, niech wie, że jesteś miłą, fajną dziewczyną.

Gość zosiaodpanatadka
Jak sie dowiedzial ze to ja. Szczerze mowiac to mam raczej opinie grzecznej, dobrej, spokojnej dziolszki i raczej niewielu znajomych z okolic, a ludzie z gory zakladaja ze jestem nudziara. Tylko nieliczni mnie znaja tak naprawdę..

Gość janusz1962
Więc daj mu się poznać, po prostu pozwól, żeby sam Cię ocenił a nie oczami innych ludzi.

Gość zosiaodpanatadka
Dobra, zapytam go czy nie chce sie spotkac w realu aby porozmawiac sobie na luzie. Dzieki Ci dobry czlowieku wielkiej wiary :D spokojnej nocy