Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frania maj82

jaki żel do twarzy poleciłybyście?

Polecane posty

Gość frania maj82

mam cerę problematyczną, bardzo wrażliwą. szukam dobrej rzeczy do zmywania makijażu. przeglądałam blogi i stronki i mam chaos w głowie? z czego korzystacie? na forum znalazłam link do fitoteki z żelami ziołowymi, polecacie? znacie je?

Gość gość
Jestem atopowcem. Do demakijazu oczu uzywam miceli z AA Wrazliwa natura - czasem trzeba czasu by zmyc niektore tusze czy linery ale generalnie sobie niezle radzi i nic nie podraznia. Do mycia twarzy uzywam albo zelu aloesowego do skory bardzo wrazliwej i sklonnej do alergii z Bielendy, albo zelu do skory suchej Yves Rocher (chociaz ten drugi jest zbyt mocno naperfumowany moim zdaniem). Lubie tez przemywac twarz chusteczkami Babydream sensitive (te różowe), i tez sa takie Tami chusteczki, Tami eko czy jakos tak, tez sa delikatne.

Gość gość
pharmaceris - rewelacja, seria naczynkowa, alergiczna i z trądzikiem różowatym...nadaje się do demakijażu, nie ściąga i nie wysusza skóry

Gość gość
Mnie pharmaceris koszmarnie uczulilo :(

Gość gość
tez tak kiedys u mnie bylo ale sie potem wszystko pogodzilo :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0

Gość gość
Biały jeleń z prebiotykiem. Bardzo fajny jest. PS.To nie reklama.

Gość gość
Może spróbuj kosmetyków naturalnych i ekologicznych, często podrażnienia, alergie i problemy skórne są spowodowane konserwantami i różnymi innymi chemicznymi składnikami kosmetyków konwencjonalnych. Eko kosmetyki są pozbawione chemii, posiadają naturalne konserwanty i często poleca się je osobom borykającym się z problemami alergii, podrażnień itp. Zajrzyj na biokram.pl - osobiście testowałam wiele z tych kosmetyków i mogę coś polecić.

Witam, miałam podobny problem z moją wrażliwą cerą i kosmetykami do pielęgnacji, które mogę używać. Długo poszukiwałam właściwych kosmetyków. Z całą pewnością mogę polecić Ci kosmetyki z serii Bottega verde, a jeśli chodzi o coś do oczyszczenia skóry to szczególnie polecam żel z ekstraktem z wierzby, jest delikany, bardzo wydajny i nie podrażnia skóry. Świetny wybór http://www.betterware.pl/ilonapietrzak/product/229 :)