Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kupilybyscie OLEJ RZEPAKOWY W LIDLU TEN VITA DOR CZY TO RACZEJ SZKODLIWY

Polecane posty

Gość gość

i syf?? jak myslicie??czy warto kupic taki olej?? pewnie juz nie ma w nim zadnyc watosci a wrecz kwas erukowy i zanieczyszczenia? jak myslicie warto kupic taki tani olej rzepakowy dla zdrowia? boje sie troche ze zaszkodzi bo z niemiec jest a tam pewnie ten rzepak syfny i z chemia ..nie to co w polsce.

Gość gość
Przestańcie nam Polakom robić wodę z mózgu!!!,jak wykazały ostatnie badania u 90 % polaków używających olej rzepakowy są trujące związki a dlaczego???A dlatego,że rolnicy by wymłócić rzepak używają ogromne ilości randapu(po polsku) by zniszczyć chwasty przed młóceniem.Randap z kolei jest bardzo toksyczny,nie degraduje się i wraz z wytłaczanym olejem przedostaje się do ludzkiego organizmu. NA INTERII TRAKTUJĄ NARÓD JAK GŁUPCÓW!!!! sam ostatnio rozmawiałem z rolnikiem który ma ponad 300 hektarów i jedzie wszystko aż miło i mówi że ma gdzieś że tym pryskają bo ma takie kredyty a spłacać musi !!! Mają to głęboko w D... a firma produkująca ten "randap" dosłownie sprzedaje im to za grosze bo wie że w ten sposób nas wytrują - a taki mają plan.

Gość oplo
nie kupilibysmy

Gość gość
to jaki olej nie ma chemi tyle w sobie i jest bezpieczny w miare?

Gość oplo
oliwa z oliwek u mnie

Gość gość
ja pasjonuje sie roznymi nasionami rzepak albo kukurydza, wiec kupuje nasiona i sieje osobiscie, wszystkim osobom polecam www.agro-nas.com.pl/