Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego większość facetów w ogóle nie ma honoru ? Kłamią, zmyślają, oszukują.

Polecane posty

Gość gość

Co to sie porobilo ? Jak slucham starszych to kiedys bylo tego bydla mniej, facet potrafil przyznac sie do bledu, klamstwa. A teraz? pojawia sie problem i c***y uciekają, zmyslają jakies bajki zeby zbajerowac dziewczyne. Myslą tylko jak kogos stuknąc na kase. Co jest powodem takiego zachowania? tchórzostwa? W internecie kazdy pewny siebie a na zywo sika w portki i ryja nie uchyli bo sie boi. Sory za slownictwo :(

Gość gość
Ciekawsze jest to ze tacy dziś mają branie

Biorą przykład np. z naszych polityków. Też mocni w gębie a co do czego przyjdzie to udają, że problemu nie ma i uciekają jak małe dzieci :)

Gość Ależ Milordzie
honorowi się wytłukli w pojedynkach z powodu despektów jakie im krzywe spojrzenia uczyniły ;) reszta się upodobniła do kobiet :classic_cool:

Gość gość
i dodam: nie pracują, są na utrzymaniu kobiet, piją i wyjeżdżają z nimi na zagraniczne wojaże, podkradają im pieniądze, kłamią aż puchną z zadowolenia, a te kretynki siedzą z nimi bo nic innego się nie trafia, a one bidulki nikogo poza nimi mieć nie będą nigdy w życiu. dno ciągnie do dna.

Gość gość
bardzo dużo facetów zostało wychowanych przez samotne matki, oni nie wiedzą jak być mężczyzną i są emocjonalnie niestabilni. A będzie jeszcze gorzej, bo przybywa rozbitych rodzin.

Gość gość
Ciekawe ze tacy jak w temacie mają powodzenie

Gość Pani gość
Masz rację faceci są całkiem bez honoru. Jeden facet okłamał mnie ile ma lat. I to w żywe oczy. Odmłodził się o 5 lat. Kiedy oglądałam z jego matką zdjęcia z jego komunii, ujrzałam że na zdjęciu pisze że miał komunię o 5 lat wcześniej. Matka udała, że nie zrozumiała a ja też, no bo cóż na ten szwindel powiedzieć. Brak słów. Facet właśnie zacznie 50 krzyżyk w tym roku, ale odmłodził sie na 5 lat. I toto coś chce mnie na żonę.... no brak słow. Ja się nie odmładzalam ani na rok, chociaż wyglądam na 10 lat mniej. A w rzeczywistości mam 42 i to kazdemu mówię, nigdy nie ukrywam wieku. Nienawidzę kłamstwa u faceta. Mężczyzna który kłamie w takich błahych sprawach jak ukrycie wieku, nie jest dla mnie mężczyzną tylko du pą wołową.