Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

proszę doradźcie mi

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich, piszę tu pierwszy raz. mam 25 lat i sprawa dotyczy zarówno mnie jak i mojego brata (27 lat). Nie wiem za bardzo od czego zacząć... Od listopada 2013r. brat ma dziewczynę 31 lat (co zupełnie mi się nie podoba że dziewczyna jest od chłopaka starsza), no ale nie w tym sęk. Mieszka z 3 siostrami, jej mama pracuje za granicą, bardzo rzadko przyjeżdza do domu. Chodzi o to, że po tych paru miesiącach znajomości on od stycznia zostaje u niej na noc z soboty na niedziele najczęściej. Niedawno zmarł jej ojciec. Ja wiem że miłość nie zna granic ale można się chyba jakoś powstrzymać. Ona jak jest u nas to nawet przy stole mało co na niego nie wejdzie. Co gorsza, prawdopodobnie jest z nim w ciąży od połowy stycznia. Była 2 tygodnie temu u lekarza dopiero, który powiedział że za miesiąc jej dopiero powie bo teraz to za wcześnie. No to kurcze w którym miesiącu jej w końcu wykryje ciąże. Ewidentnie widać że dziewczyna coś kombinuje. W miedzy czasie od stycznia miała jakieś krwawienie, mówiła że poroniła i nie poszła do lekarza. Może ktoś z Was wymyśli coś co ona może kombinować??? Próbowałam z mamą rozmawiać z bratem na jej temat, ale on uważa że my sobie wymyślamy, że on ją kocha i wogóle. Pomóżcie co mam zrobić aby się rozeszli, dopóki jest jeszcze czas bo tak naprawdę to już nie wiem czy ona jest w tej ciąży czy nie. Po drugie ja byłam z chłopakiem 1,5 roku, był starszy ode mnie, rozstalismy sie bo nie miał dla mnie wogóle czasu. Moja rodzina jest przeciwna temu żebysmy wrócili do siebie, kocham go, on mnie....Piszemy do siebie, rozmawiamy ze sobą. Nie wiem tylko jak mam im to powiedzieć że chcę z nim być. Proszę pomóżcie mi P.

Gość gość
Ty masz kilkanaście latek albo to prowo. Dwudziestopięcioletnia kobieta nie napisałaby takich bzdur?! Od brata i jego dziewczyny się odwal. Tego "swojego faceta" też zostaw w spokoju bo twoje myślenie jest na poziomie nastolatki. Szkoda ludzi.

Gość gość
strzel sobie z paltza

Gość gość
13,43 gosc ma racje

Gość gość
to Waszym zdaniem jest to normalne żeby ta dziewczyna tak kombinowała i prowadzała go prawie że "na smyczy"?