Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wzrost 189 cm kobieta jak to zaakceptować?

Polecane posty

Gość gość

bo przecież nóg sobie nie obetnę boję się wychodzić z domu bo zawsze mam wrażenie że wszyscy się na mnie patrzą nigdy nie jestem w stanie wtopić się w tłum ludzie mnie komentują wszędzie wzbudzam uwagę JAK SIĘ Z TYM POGODZIĆ

Gość wróćmy do korzeni muzyki
Jak jesteś przy tym ładna z ryja i ciała to jest ok, ale jeśli przeciętna, albo gorzej to masz przeje*ane po całości.

Gość gość
Po prostu nie zwracaj uwagi na te głupie komentarze. Wiem, że łatwo się mówi. Ale Ty innego wyjścia nie masz. Zakładaj sukienki, odsłaniaj piękne, długie nogi i ciesz się życiem ;)

Gość gość
no właśnie przeciętna - napewno nie jakaś brzydka brunetka, zielonę oczy, nos ok, falowane brązowe włosy żeby też ale jakąś gwiazdą nie jestem ale koleżanki z wyglądem porównywalnym ze mną a niższe nie mają przej***nę po całości znaczy się nie chodzi mi o związki - tylko o to żebym nie bała się wychodzić na ulicę do sklepu - czasami nie mogę znieść tych wszystkich spojrzeń. komentarzy ludzi którzy myślą że ich nie słychać

Gość gość
nie chodzi mi o związek, mam niecałe 19 lat i nie mam na to jakiegoś dużego parcia tylko o te spojrzenia ludzi - ja sobie z tym nie potrafie poradzić do końca np. wolę iść do sklepu jak jest ciemno żeby nikt się na mnie nie patrzył

Gość gość
Ludzie powinni przestać przejmować się rzeczami na które nie mają wpływu. Ja znam osoby które poruszają się na wózku , i dużo by dały żeby móc chodzić niezależnie od tego czy ze wzrostem 140 cm czy 190 Skupiaj się na tym co masz najlepsze. Skoro jesteś wysoka to pewnie masz fajne nogi Podkreślaj wszystkie swoje atuty

Gość gość
Pewność siebie nie zależy od wyglądy ani stanu posiadania , pewność siebie to poczucie akceptacji :)

Gość gość
no i jak tę poczucie akceptacji zbudować ?

Gość gość
Macie jakieś sprawdzone sposoby by mieć gdzieś zarówno negatywne i pozytywne opinię innych ludzi Jak nie być taką młodą małpką w społeczeństwie? :)

Gość gość
dziękuje