Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lalima

Kłótnia o nagly brak okazywania uczuć przez faceta.Co teraz.

Polecane posty

Witajcie. Proszę o odpowiedzi jak byście się zachowały/zachowali w takiej sytuacji.Od pewnego czasu mój facet przestał okazywać mi uczucia.Nie mówi,nie pisze,nie przytula,nie pyta jak się czuję.Starałam sobie tłumaczyć to stresem w nowej pracy,jego Mama czeka na operację,ja tez poważnie zachorowałam i idę do szpitala w poniedziałek.Jest mi bardzo ciężko,ponieważ mój TŻ musiał dodatkowo wyjechać na 3 tygodnie(sprawy zawodowe)więc teraz głównym kontaktem jest telefon bądź skype wieczorami.Myślałam,że będzie jakoś się martwił,pytał co u mnie i jak zdrowie a tu cisza.Wczoraj podczas rozmowy coś we mnie pękło i zaczęłam mówić czy zrobiłam coś nie tak,że czuję się olewana od pewnego czasu,czy ma jakiś problem a może poznał inną bo już nie wiem co myśleć?Milczał przez długą chwilą aż się pokłóciliśmy,że wszystko jest oki i chce być ze mną,że sobie coś ubzdurałam i nie będzie mi ciągle mówić jak ważna dla niego jestem bo nie ma takiej potrzeby i mam to zaakceptować.Poczułam się,jakbym to ja mu się jakoś narzucała ze swoimi problemami,uczuciami,martwieniem się o jego pracę,zdrowie(haruje po 11-12 godzin ostatnio).Nie wiem teraz jak się zachować czy wieczorem podczas rozmowy być bardziej oschła czy rozmawiać bez czułych słów?Macie jakieś rady proszę?

Gość gość
Robisz mu jazdę a później zaskoczona ze się nie odzywa

Ależ nie robię mu jazdy.Próbowałam kilka razy z nim pogadać bo czuję się olewana.Facet nie widział poza mną świata a od 2 m-cy prawie zero zainteresowania...Zmiana zachowania o 180 stopni,więc zaczęłam go podpytywać ale mnie zbywał.Wczoraj pękłam ale nie krzyczałam tylko powiedziałam co czuję.On jednak wyskoczył z pretensjami,że już tak ma i koniec.Mam to zaakceptować.Tylko to dla mnie dziwne skoro wcześniej jakoś umiał mnie przytulić,martwić się,mówić "kocham Cię".

Może tez powinnam odpuścić sobie mówienie czułych słów.przejmowanie się tak jego zmęczeniem?Nie wiem jak z nim rozmawiać wieczorem.