Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

którą wywalili z pracy

Polecane posty

Gość gość

przez choroby przedszkolne dziecka? gadac

Gość gość
mnie chcieli. ale ze bylam samotna matka przymykali oko.

Gość gość
ile dni na miesiac bylas nieobecna

Gość gość
przez 1 rok. miesiac w pracy- tydzien zwolnienia.

Gość gość
przez choroby przedszkolne dziecka? gadac Masakra co to za teks,ton GADAĆ jak na spowiedzi :)

Gość mnie nigdy nie wywalili
Zawsze sama odchodziłam jak mi się coś w pracy nie podobało. jak się urodziło dziecko od razu zaznaczyłam, ze idę na wychowawczy. Wróciłam po 3 latach, popracowałam rok i zmieniłam pracę, bo mi się nie podobała nowa ekipa jaka pracowała. Na pierwsze zwolnienie po powrocie z wychowawczego poszłam po 3 tygodniach pracy. Byłam tydzień. Potem 3 tygodnie pracowałam i 3 tygodnie byłam na zwolnieniu. 2 tygodnie pracy i 2 tygodnie zwolnienia. Potem już w ogóle nie chodziłam na zwolnienia, bo dziecko przestało chorować, a jak było chore raz na 2-3 miesiące, to mąż brał kilka dni opieki. Ale początki przedszkola to była masakra. Ale mnie nie zwolnili - widać jeśli ktoś sobą coś reprezentuje, to praca na niego czeka, nie każdego łatwo zastąpić.

Gość gość
no tak jak jest was 5 to może i są na zastepstwo. ale jak to maly sklep obuwniczy i np 1pani jest to co zamkna na 3tygodnie albo druga bedzie pracowala po 48godzin na tydzien

Gość gość
Ale mnie nie zwolnili - widać jeśli ktoś sobą coś reprezentuje, to praca na niego czeka, nie każdego łatwo zastąpić. x haha wmawiaj sobie dalej. Zapewnie twoje stanowisko nie bylo niczym waznym tak samo jak ty, takze nikt nawet nie zauwazal czy bylas czy nie, bo nikt cie nie potrzebowal i nie robilo im czy przyszlas czy nie przyszlas dzis

Gość mnie nigdy nie wywalili
Akurat było to odpowiedzialne i ważne stanowisko, po powrocie ze zwolnienia musiałam wszystko ogarniać, zostawałam po godzinach lub brałam pracę do domu. A że nie pracuję w sklepie obuwniczym, to nie muszę być koniecznie w firmie aby coś zrobić. Jak był jakiś palący temat to zawsze byłam pod telefonem, maile też odbierałam. Także nie każdy jest robolem, ze musi siedzieć w sklepie czy na produkcji.