Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tranquil dove

Czy on coś do mnie czuje?

Polecane posty

Gość tranquil dove

Cześć! Piszę tutaj, bo już sama nie wiem co mam o tym myśleć. Mieszkam w akademiku, na początku tego roku musiałam przenieść się do innego pokoju. Poznałam tam chłopaka. Oczywiście na początku myślałam, że jest on związany z moją współlokatorką, lecz później okazało się, że się myliłam. Ogólnie ten chłopak jest przystojny, podoba mi się. Moja współlokatorka i ten chłopak mają taką swoją paczkę znajomych. 10 marca zrobili sobie jakąś imprezę. W pewnym momencie przyszedł do mnie owy chłopak, ok nazwijmy go K., chciał, żebym dołączyła się do tej imprezy. Był troszkę pijany. Ja byłam już w piżamie, miałam mokre włosy, więc po prostu odmówiłam. Wymieniliśmy kilka zdań. On nagle podszedł do mnie i pocałował mnie w policzek i życzył wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet. Nie spodziewałam się tego po nim. Poza tym, dlaczego to właśnie on przyszedł mnie zaprosić, dlaczego nie moje współlokatorka. Przecież to z nią mieszkam. Po tym wydarzeniu moje zainteresowanie K. wzrosło. Ale nie chciałam mu tego pokazywać. Potem chyba trzymał mnie na dystans, rzadko wpadał do pokoju. Pewnego dnia, kiedy moja współlokatorka poszła do niego, on przyszedł pożyczyć ode mnie dla niej kawę. Zdziwiło mnie to, ale stwierdziłam, że po prostu jest zajęta. Innego dnia przyszedł po tabletki oczywiście dla mojej współlokatorki. Nie wyobrażałam sobie zbyt wiele. Ale ostatnio zaprosił mnie na urodziny do dziewczyny, której nie znam. Zastanawiam się czy pójść, ostatecznie poszłam. Potoczyło się tak, że pod koniec imprezy oboje odprowadziliśmy pewną dziewczynę, a potem rozmawialiśmy przez godzinę. Dużo mówił o sobie, pokazał nawet mi dwie osoby, które wiedzą o nim wszystko. Ma strasznie podobny charakter do mojego, wiele nas łączy. Ale nie wiem, czy po prostu chcę widzieć to, że jest mną zainteresowany, czy ta jest naprawdę. Pomóżcie... Będę wdzięczna za każde słowo. Jak mam sprawdzić czy jest mną zainteresowany?

Gość tranquil dove
Pomoże ktoś?

Gość tranquil dove
Proszę.

Gość tranquil dove
że co?

Gość gość
Jestem kobietą, ale moim zdaniem powinnaś patrzyć przede wszystkim na to, czy interesuje go wszystko to, co dotyczy Ciebie, czy Cię o to wypytuje, a potem, co dla Ciebie robi i czy jego obietnice pokrywają się z czynami.