Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest zarażony???

Polecane posty

Gość gość

moj trzyletni synek widzial sie z dzieckiem ktore po 4 dniach dostało ospy..czy jest mozliwosc ze sie zarazil? w srode mial temperature kaszel i katar po jednym dniu mu przeszlo a dzis znow zaczal kaszlec i ma stan podgoraczkowy...dodam jeszcze ze ja tez jestem chora i tez mialam temperature..mały do tego ma takie male kroski na twarzy i szyi..

Gość gość
jak sie zarazil to dopiero po 2 tyg wyjdzie a nie tak od razu,przy ospie nie ma kaszlu ani kataru.

Gość gość
a skąd my to mamy wiedzieć? z takimi pytaniami do lekarza się chyba idzie? :O matka-kretynka...

Gość gość
ale od tamtej pory minęło juz 10 dni

Gość gość
Dopiero co z dwa dni temu zakładałaś ten sam temat. Nie łaska iść do lekarza skoro dziecko jest chore zamiast wypisywać bzdury na forum??

Gość gość
To nie jest pytanie do takich pustaków jak Ty tylko do osób które mają dzieci i przechodziły to.

Gość gość
Gdy podejrzewam że moje dziecko może być chore to idę z nim do lekarza. Ale skretyniała autorka woli uzyskać diagnozę na forum. Żal mi Twojego dziecka.

Gość gość
Nie wiem tylko co autorka chciała uzyskać zakładając ten temat. Mieliśmy jej przebadać dziecko przez monitor i postawić diagnoze? A może odrazu recepte wypisać?